De « POP DAYS » selectie van 12 oktober tot 1e november in Brussel door TheFork

2 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria

De POP DAYS zijn er ! Exclusieve aanbiedingen* geldig van 12 oktober tot 1 november, enkel op TheFork. Reserveer vanaf nu je volgende restaurant tegen -30% en -50%.

POP DAYS aanbiedingen zijn geldig voor elke reservering op de website of app van TheFork, van 12 oktober tot 1 november 2018 in alle deelnemende restaurants. Bekijk de voorwaarden en deelnemende restaurants op de website of app van TheFork. Deze aanbiedingen zijn niet cumuleerbaar met andere promoties en enkel geldig op de juiste datum en uur van reservering.
 • L'ImprobableNog geen foto

  L'Improbable

  Rue Eugène Cattoir, 5 1050 Elsene 4.13km
  • Frans-Belgisch
  • POP Days
  Gemiddelde prijs 45 €
  Promotie geldig zonder enige beperking. Je eet wat je wil en geniet van je maaltijd. Promotie is alleen geldig op à la carte en voor het gereserveerde tijdstip. Speciale menu’s en dranken zijn niet inbegrepen *
 • Le Fruit DéfenduNog geen foto

  Le Fruit Défendu

  Rue de Tenbosch 108 1050 Elsene 3.34km
  • Frans
  • POP Days
  Gemiddelde prijs 48 €
  40% op de kaart - TheFork Summer Festival *

De beste restaurants in de buurt van Brussel

Kopieer/plak deze link om 'm naar je vrienden te sturen

TheFork maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.