Bella Venezia

Chaussée du Roi Baudouin 101 7030 Bergen België Plan
Gemiddelde prijs 48 €

Over het restaurant Bella Venezia

BERGEN – In Saint-Symphorien, deelgemeente van de Waalse stad Bergen, is er voor u als liefhebber van de authentieke Italiaanse keuken eigenlijk maar één restaurant waar u absoluut moet gaan eten: Restaurant Bella Venezia.

ECHT ITALIAANS – In het moderne interieur met lichte, frisse kleuren en kunst aan de muur schuift u gezellig aan. Op de kaart staan smakelijke antipasti, diverse soorten pizza uit de houtoven, huisgemaakte pasta al dente en overheerlijke Italiaanse desserts. Alles op klassieke Italiaanse wijze bereid, precies zoals het hoort.

PARKEERPLAATS – Parkeren is geen probleem dankzij de 50 privé parkeerplaatsen bij het restaurant. Bella Venezia is tevens een uitstekende plek voor uw feest of familiediner.

Prijs restaurant

Gemiddelde prijs à la carte
48 €
(gemiddelde prijs à la carte, gebaseerd op de prijzen van het avondmenu, exclusief dranken, aangeboden door het restaurant. Niet-contractueel)

Prijs dranken

 • 4,5 €
  Halve fles mineraalwater
 • 3 €
  Glas wijn
 • 21 €
  Fles wijn
 • 70 €
  Fles champagne
 • 2,5 €
  Koffie
De prijzen en de gerechten kunnen wijzigen. De prijzen zijn zonder korting. De geafficheerde prijzen zijn BTW inbegrepen.

Meer informatie over restaurant Bella Venezia

Hoe er geraken?

 • Parking Parking privé

Openingsuren

Lunch: van 12u tot 14u30 (behalve dinsdag)
Diner: van 18u tot 22u00 (elke dag)

Services

TheFork maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.