Over het restaurant CABO

BLANKENBERGSE HAVEN – Zeer goed gelegen met uitzicht op de haven van de kustplaats Blankenberge is restaurant CABO met recht een verborgen parel te noemen die liefhebbers van lunch en diner uit de fijne Franse keuken absoluut niet mogen missen.

MODERNE CHARME – In dit modern ingerichte restaurant met de kenmerkende cirkels aan de muur wordt u gastvrij ontvangen en bediend. Chefs Thierry Mistian en Nick Lammers verzorgen dagelijks de menu's met dagverse, biologische streekproducten die bol staan van de smaken. Geniet van gerechten zoals tonijn, ravioli, Simmentaler rund, zeebaars en skrei.

WIJN – U heeft hier de keuze uit diverse menu's waarbij u de wijn voor het hele menu kunt meebestellen. En op een zomerse dag is het loungeterras de perfecte plek voor een lunch.

Prijs restaurant

Gemiddelde prijs à la carte
65 €
(gemiddelde prijs à la carte, gebaseerd op de prijzen van het avondmenu, exclusief dranken, aangeboden door het restaurant. Niet-contractueel)

Prijs dranken

 • 6,2 €
  Halve fles mineraalwater
 • 4,5 €
  Glas wijn
 • 25 €
  Fles wijn
 • 10 €
  Glas champagne
 • 70 €
  Fles champagne
De prijzen en de gerechten kunnen wijzigen. De prijzen zijn zonder korting. De geafficheerde prijzen zijn BTW inbegrepen.

Meer informatie over restaurant CABO

Openingsuren

Lunch: van 12u tot 14u00 (behalve dinsdag en woensdag)
Diner: van 19u tot 21u00 (behalve dinsdag en woensdag)

Services

TheFork maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.