De Geere

Langeviele 51 4331 LR Middelburg Nederland Plan
Gemiddelde prijs 30 €
7,6 /10
17 beoordelingen
47 beoordelingen

Over het restaurant De Geere

Ouderwets genieten

Restaurant Café De Geere vind je in het hart van de bruisende stad Middelburg. Op de kaart ouderwetse gezelligheid en traditionele gerechten uit de wereldkeuken. Van Zeeuwse vissoep en Belgische garnalenkroketten tot Spaanse tapas, voor Zeeuwen en toeristen lekker genieten. Buiten de kaart presenteert de chef extra specialiteiten, een voordelige daghap en er worden gezellige avonden met live muziek georganiseerd.

Prijs restaurant

Gemiddelde prijs à la carte
30 €
(gemiddelde prijs à la carte, gebaseerd op de prijzen van het avondmenu, exclusief dranken, aangeboden door het restaurant. Niet-contractueel)
De prijzen en de gerechten kunnen wijzigen. De prijzen zijn zonder korting. De geafficheerde prijzen zijn BTW inbegrepen.

Meer informatie over restaurant De Geere

Services

 • Pin
7,6 /10
Enkel klanten die het restaurant bezochten kunnen een beoordeling geven
 • 10
  0
 • 9
  2
 • 8
  4
 • 7
  2
 • < 7
  10
Keuken
7,7
Service
7,9
Kader
7
Prijs-kwaliteitverhouding
Duur
Geluidsniveau
Rustig
Wachttijd
Kort
12/18 beoordelingen
Janny L.
(1 beoordeling)
Gemiddelde cijfer
9,5 /10
Keuken
10
Service
10
Kader
8
 • Datum van de maaltijd : 9-aug.-2019
alles naar wens
Marck V.
Meesterproever
(26 beoordeling)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Keuken
8
Service
10
Kader
8
 • Datum van de maaltijd : 2-jul.-2019
We hebben heerlijk gegeten. En de bediening is super attent. Echt een aanrader.
Ronald D.
Meesterproever
(11 beoordeling)
Gemiddelde cijfer
4,5 /10
Keuken
4
Service
6
Kader
4
 • Datum van de maaltijd : 27-apr.-2018
Gemarineerde Spareribs gegeten,marinade was opgesmeerd net voor bereiding,diepvries patat.overal in Middelburg krijg je zelf gemaakte patat,en een beetje ja wat was het ,mix dingen uit blik .onze tafel durfde ze niet af te ruimen, zelf naar bar gegaan om te betalen ook daar is niet gevraagd om het had gesmaakt .zonde van me geld
Marten en Conny G.
Proever
(1 beoordeling)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Keuken
8
Service
10
Kader
8
 • Datum van de maaltijd : 27-jan.-2018
Het zag er lekker uit, leuk opgemaakt. Veel vlees! Soep had iets warmer gemogen maar was lekker. Absoluut geen chique gelegenheid dus goed om met vrienden een hapje te gaan eten, je voelt je er gelijk thuis. Heerlijke muziek.
S1978 .
Expertproever
(9 beoordeling)
Gemiddelde cijfer
4 /10
Keuken
4
Service
2
Kader
6
 • Datum van de maaltijd : 27-jan.-2018
Tweede kans na teleurstellende ervaring een jaar of twee geleden.
Kwaliteit van het eten was niet goed. De drie slibtongen op mijn bord verschilden van smaak, wat ronduit dubieus is. De frieten waren niet doorbakken en de service ronduit slecht (lees ongeïnteresseerd en traag) Wij hebben ons de moeite bespaard om feed back te geven en komen hier niet meer terug.
isa867 .
Expertproever
(5 beoordeling)
Gemiddelde cijfer
5 /10
Keuken
6
Service
4
Kader
4
 • Datum van de maaltijd : 3-dec.-2016
Inrichting kaal en donker, niet echt gezellig. Mijn zoon had een uitsmijter, hierbij werd wat oude verlepte garnituur geserveerd. Bediening was ronduit onvriendelijk, alsof iedere moeite te veel was. Ik had om extra slagroom gevraagd, herhaaldelijk, maar kreeg nog maar een zielig toefje. De overige gerechten waren oké, maar niet om over naar huis te schrijven. Er zijn vast gezelligere gelegenheden te vinden in Middelburg, met wat meer zorg voor de gerechten en vriendelijkere bediening.
Reil .
Fijnproever
(3 beoordeling)
Gemiddelde cijfer
5,3 /10
Keuken
5
Service
5
Kader
6
 • Datum van de maaltijd : 19-mrt.-2016
Je moet wel iets doen om hier als klant op te vallen, we moesten lang wachten op de lunchkaart terwijl het toch niet écht druk was. De clubsandwich was redelijk maar wat meer aankleding i.p.v. de berg bruine friet was lekkerder geweest. Het 12-uurtje van mijn partner zag er ook niet smakelijk uit. Het is het allemaal net niet: de bediening, de gerechten, de toiletten en de aankleding van het eetcafé. Jammer maar helaas. De rekening echter was van een sterrenrestaurant: behoorlijk hoog.
Paula V.
Meesterproever
(18 beoordeling)
Gemiddelde cijfer
6,3 /10
Keuken
6
Service
6
Kader
7
 • Datum van de maaltijd : 25-aug.-2015
We wilden lunchen bij onze vaste stek in Middelburg. Allebei een uitsmijter genomen. Niks mis mee, maar helemaal niets aan garnering. Bediening was niet erg alert dus zelf naar binnen om te bestellen. Weinig klandizie. Na de recensies gelezen te hebben, snap ik waarom! We hebben hier in het verleden wel beter gegeten.
- -.
Fijnproever
(4 beoordeling)
Gemiddelde cijfer
4,3 /10
Keuken
2
Service
7
Kader
6
 • Datum van de maaltijd : 12-mei-2015
Tapas vooraf was okay. Hoofdgerechten zeer matig. Asperges met beenham voor 23,50 euro waarbij de beenham 10 uur gegaard is en soort spareribs leek te zijn. Frieten bruin. Hoezo patat erbij trouwens? Gek glaasje salade. Tafelgenoot had biefstuk met garnalen aan een spies. Donkerbruin van binnen en heel taai. Voor het geld stevig ondermaats.
bert S.
Expertproever
(9 beoordeling)
Gemiddelde cijfer
5 /10
Keuken
6
Service
1
Kader
7
 • Datum van de maaltijd : 25-okt.-2014
denk je gezellig met je zoon, vriendin en hun kind te gaan lunchen in De Geere omdat je Middelburg een leuke stad vindt en omdat het restaurant er van buitenaf redelijke sfeervol uitziet (kroonluchters, mooie tafels e.d.) Maar de bediening was super slecht, er werken twee dames die zeker geen vriendinnen van elkaar zijn en een zeer onsympathieke uitstraling hadden. Na al lang de overigens goede cappu gedronken te hebben bleven we wachten op de menukaarten. Kwamen niet dus zijn er zelf maar achter aan gegaan. Het eten was ongeinspireerd opgediend (bleke tosties met een plastic cup tomatenketchup) Zaten we dan toch in een snackbar?? Het broodje beenham bestond uit twee stukken stokbrood en twee schijfje ham, op een bord gepleurd. Zag en zeer onsmakelijk uit. We wildem snel weg en besloot maar aan de bar af te rekenen. Er waren drie tafel bezet maar de "serveerster" wist niet van welke tafel ik kwam. Dus eten een MIN en de bediening en vriendelijkheid was Vreselijk.
F P.
Meesterproever
(58 beoordeling)
Gemiddelde cijfer
4 /10
Keuken
4
Service
1
Kader
7
 • Datum van de maaltijd : 25-okt.-2014
De tent oogt gezellig, maar daar is helaas bijna alles mee gezegd. Tenminste uit positief oogpunt dan... Het eten oogde sober en alles behalve creatief, we namen een tosti hawai en een stokbroodje. Niks bijzonders helaas. Tosti was wat bleekjes en het stokbrood minimaal belegd. Bij een normale vraag, voordat we bestelde, als: Hoe groot is het stokbroodje ongeveer?" Kregen we op een geagiteerde manier een brutaal antwoord: "Ja het is gewoon een stokbrood!". Wat een attitude. Man man man... wat is de service hier een drama zeg! Zo ga je toch niet met je klanten om. In ieder geval hadden deze mensen er afgelopen zaterdag erg weinig zin in. Of zou het structureel zijn? Mij zien ze hier in ieder geval niet meer terug!
Dennis M.
Meesterproever
(50 beoordeling)
Gemiddelde cijfer
6,3 /10
Keuken
7
Service
5
Kader
6
 • Datum van de maaltijd : 29-jul.-2014
Afgelopen dinsdag hier op het terras geluncht. Nadat we al 10-15 zaten te wachten op bediening zijn we toch maar eens binnen gaan navragen. Hier de opmerking gekregen dat het erg druk was en 't normaal was (er waren echter maar 2 tafels bezet). Hamburger was verder erg smakelijk. Decor in de winkelstraat is verder niet speciaal, echter wel was alles netjes en verzorgd.
TheFork maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.