Hof Ten Eenhoorn

Keierberg 80, Asse, Belgium 1730 Asse België Plan
Gemiddelde prijs 55 €

Over het restaurant Hof Ten Eenhoorn

GASTRONOMISCH GENIETEN - In Asse, in Restaurant Hof ten Eenhoorn vormen pure streek – en dagverse seizoensproducten de basis voor elk verfijnd gerecht. De hoog kwalitief Frans-Belgische keuken komt op uw bord met veel aandacht voor detail.

GERESTAUREERDE HOEVE - Al in de 16e eeuw brouwde men bier in de oude Hofstede. Na een enorm restauratieproject, kan u er nu dineren, seminaries houden of al uw feesten vieren in een prachtig décor. De brouwerijschouw is behouden als herinnering aan de voorgaande roemrijke periode.

RUSTIEKE TUIN – Gelegen in een groene vallei, geniet u ook buiten van de enorme en prachtig onderhouden tuin, die dient als locatie voor al uw samenkomsten of als picturaal uitzicht vanuit de zaal.

Prijs restaurant

Gemiddelde prijs à la carte
55 €
(gemiddelde prijs à la carte, gebaseerd op de prijzen van het avondmenu, exclusief dranken, aangeboden door het restaurant. Niet-contractueel)
De prijzen en de gerechten kunnen wijzigen. De prijzen zijn zonder korting. De geafficheerde prijzen zijn BTW inbegrepen.

Meer informatie over restaurant Hof Ten Eenhoorn

Openingsuren

Lunch: van 12u tot 13u30 (behalve maandag)
Diner: van 18u30 tot 20u30 (behalve maandag en zondag)

Services

  • Mastercard , Visa
  • Restaurant ook voor privégebruik (20 personen maximaal.)
  • Af te huren , Engels gesproken , Wi-Fi
TheFork maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.