Huis de Colvenier
Reserveer gratis
foto's
9-10
7-8
5-6
3-4
1-2
Wat gasten over dit restaurant zeggen:
Rogier v. • 25 recensies
11 november 2023
7,5/10Ondanks het warme en uiterst plezierige onthaal werd ons aangeraden niet a la carte te eten. Uiteindelijk bleek iedereen een 3-4-5 gangen diner te eten hetgeen de exclusiviteit van het eten echt teniet deed gaan. De smaak was goed maar stond niet in verhouding tot de hoge prijzen en tot het niveau waarop dit restaurant zig presenteert.
4 foto's bekijken
Anders U. • 35 recensies
11 november 2023
4/10Min fru och jag fick gå ner i vinkällaren. Där beställde vi 1 glas champagne och 1 gin och tonic. Inget pris visades. Vi beställde mat när vi var där fortfarande utan att veta priset på maten. Efter ett tag fick vi gå upp till matsalen när hovmästaren sa att maten strax skulle bli färdig. Vi beställde vin och efter 1 timme hade vi fortfarande inte fått mat. Vi klagade på detta och fick som kompensation kaffe, calvados med kakor. Maten var OK, men inget speciellt. När betalning skulle ske fick vi notan på handskrivet papper. Jag noterade att vattnet som serverades i en flaska med restaurangens logga kostade 10 euro. Jag klagade och chefen kom till bordet. Utan diskussion drog han av 20 euro direkt. Detta var en upplevelse man inte vill ha när man firar sin födelsedag.
Nathalie L. • 7 recensies
16 september 2023
10/10Nostalgisch superlekkere keuken We komen graag terug
Marinalameris L. • 8 recensies
16 september 2023
8/10Mooi restaurant met gezellige wijnkelder. Eten eenvoudig maar lekker. Gastvrij maar geen topbediening. Prijzig driegang verrassingsmenu (amuse, vissoep, vlees met groente, ijs, vruchten en meringue) 75 per persoon). Ook drank prijzig (20 euro voor fles bruiswater, 10 voor glas huiswijn).
Peter C. • 1 recensie
31 maart 2023
10/10Heerlijk gegeten, een echte aanrader. Top gastvrouw en gastheer en niet te vergeten top personeel. Bedankt voor het lekkere eten wij komen zeker terug .
Jaco S. • 8 recensies
18 maart 2023
9,5/10Prachtige omgeving + heerlijke gerechten geeft een onvergetelijke ervaring. Ontvangst met cocktail in de uitzonderlijke kelder waar ook het menu besproken wordt, is zeer de moeite waard. Ook voor stevige eetlust een goede invulling.
İLVİRA D. • 3 recensies
8 maart 2023
10/10????
Maartje A. • 6 recensies
4 februari 2023
9,5/10Een mooie ervaring. Heerlijk gegeten en echt avondvullend. Verwacht alleen geen menu volgens prijzen die op de site van the Fork staan. Want wij waren voor voor/hoofd/na met ieder 2 glazen wijn met z’n tweeën 210,- kwijt.
Ton V. • 1 recensie
18 januari 2023
10/10Geweldige ontvangst in de wijnkelder met een mooie amuse. Daarna kwam de chef zelf om te overleggen over het menu, wat de wensen zijn. Mooie gerechten is een sfeervol oud pand uit 1700 op mooi servies met zilveren bestek. Bediend op een heel fijne wijze. Perfect gegeten.
Willy H. • 1 recensie
15 oktober 2022
8,5/10Leuk concept. Lekker gegeten.
Olof O. • 1 recensie
15 oktober 2022
10/10Fantastische belevenis. We hebben ons laten verassen door de kok, 5 gangen diner. Overheerlijk. Wij komen hier snel weer terug. Heerlijke avond gehad.
Titiana H. • 3 recensies
10 september 2022
5/10We waren met een gezelschap van 8 personen. En konden maar voor een gelijk menu, snap ik wel. Maar er was behalve het desert niets lekker. En wel ruim 150,00 afgerekend per persoon. Wij waren allemaal heel teleurgesteld. Jammer.
Chantal J. • 1 recensie
11 juni 2022
3/10Zeer teleurstellende ervaring ????
Juan Carlos M. • 8 recensies
30 april 2022
10/10Extraordinario aperitivo y maestría del chef. Súper recomendable
Rebecca V. • 14 recensies
9 april 2022
10/10We hadden à la minute de dag zelf gereserveerd en werden met open armen ontvangen ook al was de reservering tijdens de volle service niet genoteerd Nog steeds een parel in Antwerpen met puur eten en een chef die trots is op zijn keuken! Een chef die zijn gasten persoonlijk nog komt begroeten na de service! Chapeau! We hebben genoten met ons gezin!
Audrey E. • 9 recensies
5 februari 2022
10/10Werd zeer uitmuntend ontvangen !! Hele avond was fantastisch ,ook al was ik alleen ik heb ontzettend genoten van de hele atmosfeer en bediening keuken en chef!!! Kom zeer zeker nog eens !!!
Foto bekijken
Carina L. • 2 recensies
22 januari 2022
7,5/10We hebben lekker gegeten , prijs kwaliteit zeker in orde, er wordt gewerkt met kwaliteit. Enkel was het menu zeer eenvoudig, iets dat ikzelf als hobbykok gemakkelijk had kunnen maken.Hapje op voorhand, heel simpel, zeker niet verfijnd. Bij voor en hoofdgerecht vooral, miste ik iets van aardappel of eender welk ander, bijgerecht.
Rob V. • 1 recensie
22 januari 2022
10/10Wat een fijn restaurant. Persoonlijke bediening. Mooie locatie. Gerechten subliem. En open keuken. Als je in Antwerpen bent, ga hier zeker een keer dineren.
Frank D. • 5 recensies
31 december 2021
4,5/10We hadden gereserveerd op oudejaarsavond, eerst bleek het volzet maar we werden nadien gebeld dat er een annulatie was en we dus toch terecht konden, wat erg fijn was. Bij aankomst geen corona scan , wat in deze tijden toch wat vreemd is. Apperitief en amuses werden geserveerd in de wijnkelder, uitgedroogde kaasblokjes en 6 olijven, de amuses waren wel lekker. Het diner was voor de prijs dat we betaalden niet in verhouding, de kostprijs zal vooral naar personeelskosten zijn gegaan want dat was er genoeg
Harrie v. • 3 recensies
29 december 2021
10/10Van de wijnkelder tot de bediening en het eten: top!
398 Tripadvisor-recensies
Sint-Antoniusstraat 8, Antwerp, Belgium, 2000, Antwerpen, België
Tram Antwerpen Sint-Andries (T4) - Bus Antwerpen Sint-Andries (B22-B180-B181-B182-B183)
WARE BELEVENIS - Dineren in restaurant Huis De Colvenier, gevestigd in een statige patriciërswoning in hartje Antwerpen, is in alle opzichten een ware belevenis die je nog lang zult herinneren.
FRANS KEUKEN - Chef Patrick Van Herck leerde het vak in tal van prestigieuze sterrenrestaurants zoals 't Scholtershof, Belle Epoque, 't Laurierblad en het Parijse Bruneau. Hij zweert bij de Franse keuken, die hij dankzij zijn creativiteit een persoonlijke toets weet te geven.
DE VIER SEIZOENEN - De Colvenier volgt de vier seizoen. Asperges, langoustines en lamsvlees blijven er samen met dagverse producten waaronder ganzenlever, exclusieve vissoorten, wild en huisbereide desserts vaste waarden. En bij het aperitief in de majestueuze wijnkelders daterend uit 1897, bespreek je samen met chef Van Herck je menu.
Hotel-restaurant, Met familie, Met vrienden, Romantisch, Terras, Traditioneel, , Valentijnsdag, Truffel
Vertel ons meer over jezelf en we nemen zo snel mogelijk contact met je op
Log in op TheFork Manager en neem contact met ons op via de chat.