Jacques a dit...

12, rue constant Deraedt 1300 Waver België Plan

Over het restaurant Jacques a dit...

TOERISTISCHE HOOFDSTAD VAN DE BRABANTSE ARDENNEN - Het restaurant Jacques à dit... is gelegen in het centrum van de Franstalige stad Waver in België, waar het bijgeloof is dat de billen van een beeldhouwwerk van een jongen die de muur van het stadhuis aan het beklimmen is, moeten gestreeld worden.

EENVOUD EN GEZELLIGHEID - Zoek niet naar complicaties, hier ben je als tussen vrienden. Gespecialiseerd in grillades richt het restaurant zich op een atmosfeer zoals bij u thuis. Lachen en goede tijden delen binnen een oud huis met zeer vriendelijk personeel.

THEMA-AVONDEN - Het restaurant organiseert ook speciale avonden, zoals de donderdag wanneer vrouwen een vermindering van 50% krijgen (exclusief drankjes voor de tweede).

Meer informatie over restaurant Jacques a dit...

Hoe er geraken?

  • Openbaar vervoer
    Gare de Wavre

Openingsuren

Lunch: van 12u tot 14u00 (donderdag, vrijdag en zaterdag)
Diner: van 19u tot 21u00 (van dinsdag tot en met zaterdag)

Services

  • Wi-Fi
TheFork maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.