Bœuf angus (200gr) / fromage raclette / mayo pili pili / roquette pomme rosti / bacon
Le burger de saumon home made
€ 27
Salade, tomate, oignons rouges, sauce tartare
Moules
Marinières
€ 22
Vin blanc
€ 24
Crème à l’ail
€ 26
Roquefort
€ 26
À la bière (au choix)
€ 28
Au ricard
€ 26
Sauces maison
Béarnaise
€ 4
Archiduc
€ 4
Roquefort
€ 26
Poivre vert
€ 4
Bmh
€ 4
Échalotte
€ 4
Liégeoise
€ 4
Les classiques
Mayonnaise
€ 0,5
Ketchup
€ 0,5
Tartare maison
€ 1
Giant maison
€ 1
Pilli-pilli maison
€ 1
Les typiques
Carbonnade de boeuf à la flamande
€ 24
Tartare de boeuf à l’italienne minute
€ 25
Les boulets liègeois
€ 24
et salade composée
Produits de la mer
Brochette de scampis grillés
€ 24
Salade composée & sauce tartare
Solettes meunières
€ 30
Salade composée & citron
Pavé de saumon grillé
€ 28
Légumes chauds & sauce vin blanc
Le lunch du lundi au vendredi midi
Le plat
€ 17
Le plat et le dessert
€ 24
L’entrée et le plat
€ 24
L’entrée, le plat & le dessert
€ 30
Veelgestelde vragen
Als je van plan bent bij L'Effet Boeuf uit eten te gaan, is de gemiddelde prijs ongeveer € 52. De gemiddelde prijs wordt berekend op basis van voor-/hoofdgerecht of hoofd-/nagerecht zonder drankjes. Prijzen zijn door het restaurant verstrekt.
In L'Effet Boeuf, is de chef-kok Vincent Hennebert.
Reserveer een tafel voor
Reserveer gratis
Ben je een restauranteigenaar?
Registreer je restaurant
Vertel ons meer over jezelf en we nemen zo snel mogelijk contact met je op
Al een gast
Log in op TheFork Manager en neem contact met ons op via de chat.