Verken het culinaire aanbod van dit restaurant en laat je inspireren.
Chef
Manuel Béjar
Type cuisine
Frans
Alle foto's van gerechten (44)
+40
Voorgerecht
St Jacques et gambas rouges sauvages mi cuites et marinée au yuzu, écume d'oursin de roche, pointe de caviar
€ 20
Carpaccio de langoustine et St Jacques, huile d'olive première pression, jus de lime, jus au yuzu, baies roses
€ 22
Raviole de volaille jaune et petits gris, moules bouchots de pleine mer, crème à l'ail des ours, émulsion de jaunes d’œuf fermier
€ 20
Hoofdgerecht
Canard sauvage a l'orange, poive Sichuan, coing confit,..
Filet pur de boeuf limousin, fraites maison
Moreutte rotie, croute méditerrannéenne
Paella valenciena
Demi-Homard Belle vue servi froid aux deux sauces
Plateau de crustaces royal
Nagerecht
Charlotte aux framboises et mousse de marron
Tarte tatin flambée au calvados
Fondant moelleux aux chocolat, crème glacée
plateau de fromage
Dranken
Fles water
€ 7
Halve fles water
€ 4
Koffie
€ 2,5
Veelgestelde vragen
Als je van plan bent bij L'Olivier des Sens uit eten te gaan, is de gemiddelde prijs ongeveer € 62. De gemiddelde prijs wordt berekend op basis van voor-/hoofdgerecht of hoofd-/nagerecht zonder drankjes. Prijzen zijn door het restaurant verstrekt.
In L'Olivier des Sens, is de chef-kok Manuel Béjar.
L'Olivier des Sens
Reserveer een tafel voor
Reserveer gratis
Ben je een restauranteigenaar?
Registreer je restaurant
Vertel ons meer over jezelf en we nemen zo snel mogelijk contact met je op
Al een gast
Log in op TheFork Manager en neem contact met ons op via de chat.