Verken het culinaire aanbod van dit restaurant en laat je inspireren.
Laatste update
22 januari 2025
Chef
Marc Houbart
Type cuisine
Belgisch
Menufoto's (8)
Alle foto's van gerechten (33)
Entrée
Scampis à l'ail
€ 18
ST' jacque sur fondue de poireaux
€ 21
Terrine de chevreuil
€ 19
Ris de veau sur son jus aux herbes
€ 27
Crème de butternut
€ 11
Plats
Filet de bar à l'échalotes
€ 23
Moule- moule / curry
€ 23
Escalope de veau parmigiana
€ 22
Magret de canard entier, sauce au choix
€ 26
Filet pur de veau, sauce au choix
€ 26
Steack de biche, sauce normande
€ 31
Suprême de pintadeau, sauce flambée
€ 24
Duo de saucisses (veau - volaille), stoemp aux carottes
€ 16
Desserts
Crème brulée
€ 8,5
Mousse au chocolat callebaut
€ 8,5
Moelleux au chocolat et son insert caramel beurre salé
€ 9,5
La vraie dame blanche
€ 9,5
Trilogie de macarons et ses sorbets respectifs
€ 11,5
Veelgestelde vragen
Als je van plan bent bij La Ferme Rose de Rebecq uit eten te gaan, is de gemiddelde prijs ongeveer € 59. De gemiddelde prijs wordt berekend op basis van voor-/hoofdgerecht of hoofd-/nagerecht zonder drankjes. Prijzen zijn door het restaurant verstrekt.
In La Ferme Rose de Rebecq, is de chef-kok Marc Houbart.
Reserveer een tafel voor
Reserveer gratis
Ben je een restauranteigenaar?
Registreer je restaurant
Vertel ons meer over jezelf en we nemen zo snel mogelijk contact met je op
Al een gast
Log in op TheFork Manager en neem contact met ons op via de chat.