Wat
Waar

La Grappe d'Or

9,5/10
54

Gemiddelde prijs € 40

Eenvoudig en snelDirect bevestigd

Verdien Yums met een reservering via TheFork en profiteer van exclusieve loyaliteitskortingen

Selectie van de MICHELIN-gids 2020

  • Eén MICHELIN ster: verfijnde keuken. Zeker een bezoek waard!
  • 3 couvert(s) Zeer goede standing. Onze mooiste adressen.

Standpunt van de MICHELIN-gids

Duif uit Pepinster, groenten uit Paliseul, varken uit Sommethonne. Clément Petitjean draagt zijn terroir hoog in het vaandel! Hij is terecht fier op ...

Lees meer op de website van de MICHELIN-gids

Restaurantmenu

Chef-kok Clément Petitjean
  • Gemiddelde prijs € 40 Speciaal verzoek
Filet de canard croisé cuit sur coffre
Menukaart en keuzemenu’s bekijken

Gebruikersfoto's

We hebben nog steeds geen foto's van onze gebruikers

Maak een reservering bij dit restaurant en deel als eerste je foto's.

Waarderingen en beoordelingen

Uitmuntend

9,5/10
Gebaseerd op 54 recensies
Alleen gasten die bij het restaurant hebben gedineerd nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, mogen een beoordeling schrijven.
Keuken :9,5/10
Service :9,9/10
Setting :9,2/10
  1. Arne t.
    Arne t.
    • 2 recensies
    8/10

    Een zeer warme ontvangst! Professionele bediening, zeer attent. Kader neigt Jammer genoeg naar ‘veranda‘. De gerechten zijn speels en creatief. Wel een fijne ervaring!

Alle recensies bekijken

Meer informatie

Openingstijden

Lunch: van 12u tot 14u30 (van woensdag tot en met zondag)

Diner: van 19u tot 22u00 (van woensdag tot en met zondag)

Routebeschrijving naar het restaurant

Rue de l Ermitage 18, Rouvroy - Torgny, 6767, Rouvroy, België, RestaurantAddress

Over het restaurant

DE GAUME - Midden in de Gaume in Belgisch Luxemburg ligt gastronomisch restaurant La Grappe d'Or waar u geniet van de creaties van de talentvolle chef Clément Petitjean.

CLÉMENT PETITJEAN - Chef Clément Petitjean en Monia Aouini verwelkomen u in het karakteristieke en charmante pand om u te laten genieten van de eigentijdse interpretatie van tradities en het terroir door de chef. Proef zijn culinaire passie in gerechten gemaakt met lokale producten. Beleef de smaken van Anjou duif met risotto of gegrilde kreeft met pens en geroosterde tomaten.

GASTRONOMIE - Zowel 's middags als 's avonds kunt u terecht voor diverse smakelijke en verrassende menu's of á la carte dineren. Tevens bent u van harte welkom voor een gastronomisch weekend.

Kenmerken

, , , , , , , , , ,

Services

, ,

, , , ,

Ben je een restauranteigenaar?

Registreer je restaurant

Vertel ons meer over jezelf en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Meer informatie bekijken

Al een klant

Log in op TheFork Manager en neem contact met ons op via de chat.

Log in op TheFork Manager

Download onze app

  • Downloaden uit de App Store
  • Download de app via Google play

© 2020 La Fourchette SAS - Alle rechten voorbehouden

Voor promotionele aanbiedingen gelden voorwaarden die op de pagina van het restaurant worden weergegeven. Aanbiedingen voor alcoholische dranken gelden alleen voor volwassenen. Alcoholmisbruik is gevaarlijk voor je gezondheid. Drink met mate.

Eenvoudig en snelDirect bevestigd