Verken het culinaire aanbod van dit restaurant en laat je inspireren.
Chef
Clément Petitjean
Type cuisine
Belgisch
Menufoto's (2)
Alle foto's van gerechten (13)
Voorgerecht
MOZZARELLA BUFFL’ARDENNE
Tomates marinées à l’huile d’olive,
crevettes grises frites, sorbet aux herbes
COMME UNE TARTINE
Couteaux en persillades,
ail fumé, pain de mie
AGRIA DES SEMIS-CROUSTILLANTS
Lard, pavé de Stoumont fondu,
écume de pomme de terre
Hoofdgerecht
COUCOU DE MALINES BY STEVE PIERRE
Risotto d’épeautre, pois mange-tout,
sauce à la bière, oranges brûlées
COMME UN RAMEN
Nouilles de riz noir, tranche de bœuf,
brocoli, bouillon de légumes
DOS DE CABILLAUD POCHÉ
Embeurrée de chou, pomme purée,
salade de petits pois, beurre blanc
BOULETTES FAÇON LIÉGEOISE
Laitue asperge, pommes Pont-Neuf
Nagerecht
UN CLASSIQUE
Pavlova aux fruits des bois,
glace à la vanille de Tahaa, bavaroise à la mûre
LES CERISES DE LAURENT TONA
Gaspacho de cerises parfumé à la betterave,
ganache au chocolat
PÊCHE CONFITE
Crème fraiche au Combava, granité à la verveine,
crumble au dulcey
ASSIETTE DE FROMAGES
Pain aux noix et raisins, fruits au sirop
Veelgestelde vragen
Als je van plan bent bij La Grappe d'Or uit eten te gaan, is de gemiddelde prijs ongeveer € 52. De gemiddelde prijs wordt berekend op basis van voor-/hoofdgerecht of hoofd-/nagerecht zonder drankjes. Prijzen zijn door het restaurant verstrekt.
In La Grappe d'Or, is de chef-kok Clément Petitjean.
Reserveer een tafel voor
Reserveer gratis
Ben je een restauranteigenaar?
Registreer je restaurant
Vertel ons meer over jezelf en we nemen zo snel mogelijk contact met je op
Al een gast
Log in op TheFork Manager en neem contact met ons op via de chat.