La Jardinière

Chaussée de Marche 969 5330 Namen België Plan
Gemiddelde prijs 30 €

Over het restaurant La Jardinière

FRANSE TRADITIES - Nabij Namen moet u in Wierde bij Restaurant La Jardinière zijn voor die échte Franse keuken. Levendigheid en een goede kwaliteit zijn prioriteit.

OUDE KASTROLLEN - Traditioneel, Belgisch en seizoensgebonden zijn de woorden die de keuken omschrijven. De kaart kent een malse, Ierse entrecote, frietjes à volonté en een dame blanche met warme chocoladesaus als afsluiter. En kiest u voor de soep dan krijgt u een karakteristieke kastrol voorgeschoteld.

GROEN TERRAS - U dineert in dit familierestaurant in een authentiek, landelijk kader of bij zonnestralen op het met groen omgeven terras.

Prijs restaurant

Gemiddelde prijs à la carte
30 €
(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen, exclusief drank)

Prijs dranken

 • 4 €
  Halve fles mineraalwater
 • 3 €
  Glas wijn
 • 19 €
  Fles wijn
 • 2,8 €
  Koffie
De prijzen en de gerechten kunnen wijzigen. De prijzen zijn zonder korting. De geafficheerde prijzen zijn BTW inbegrepen.

Meer informatie over restaurant La Jardinière

Openingsuren

Lunch: van 11u30 tot 14u00 (behalve maandag en zaterdag)
Diner: van 18u30 tot 22u00 (van woensdag tot en met zondag)

Services

TheFork maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.