Verken het culinaire aanbod van dit restaurant en laat je inspireren.
Chef
Guillaume DESART
Type cuisine
Frans
Alle foto's van gerechten (23)
Plat principal
Pithivier de bœuf holstein au foie gras, sauce grand veneur (pour deux personnes)
€ 84
Dos de lotte rôtie aux coques, beurre blanc à la chartreuse, travail autour du rutabaga et du navet
€ 44
Nagerecht
CHARIOT DE FROMAGES
€ 18
Variation autour de la poire, Dacquoise, menthe et fève Tonka
La dame blanche de La Ligne Rouge, glace à la vanille du Mexique, chantilly montée à la crème d’Isigny, sauce et billes croustillantes au chocolat.
€ 16
Tartelette au cacao, poire aux épices, mousse au chocolat komuntu façon Bonne-Maman
€ 16
Veelgestelde vragen
In La Ligne Rouge, is de chef-kok Guillaume DESART.
Als je van plan bent bij La Ligne Rouge uit eten te gaan, is de gemiddelde prijs ongeveer € 78. De gemiddelde prijs wordt berekend op basis van voor-/hoofdgerecht of hoofd-/nagerecht zonder drankjes. Prijzen zijn door het restaurant verstrekt.
Ja, La Ligne Rouge is geïdentificeerd als een restaurant met veganistische keuzes op het menu.
Reserveer een tafel voor
Reserveer gratis
Ben je een restauranteigenaar?
Registreer je restaurant
Vertel ons meer over jezelf en we nemen zo snel mogelijk contact met je op
Al een gast
Log in op TheFork Manager en neem contact met ons op via de chat.