Verken het culinaire aanbod van dit restaurant en laat je inspireren.
Laatste update
19 december 2024
Chef
Carl Gillain
Type cuisine
Frans
Alle foto's van gerechten (197)
Voorgerecht
Langoustines / Jus de têtes / Courgettes / Mangues
€ 15
Huîtres / Raifort / Pommes
€ 13
Saumon / Oignons... en 2 temps
€ 12
Compressée de foie gras, pommes et anguilles fumée
€ 24
Lieu jaune à cru, sésame grillé, yuzu et radis
€ 17
Pastrami de Sanglier, betteraves, pommes et argousier
€ 22
Saint jacques en carpaccio, nashi, crémeux de salsifis et citron
€ 24
Oeuf parfait, topinambour, crevettes grises, crones du Japon et beurre noisette
€ 18
Sébaste poêmée, coco de Paimpol, chorizo et écume de crustacés
€ 24
Foie gras poêlé, raviole de champignons des bois, jus de viande au café
€ 28
Faisan, consommé aux oignons grillés, chou vert et oignons
€ 28
Nagerecht
Biche fumées aux baies de genévrier, céleri rave trompettes de la mort, chiconnette
€ 38
Tarte au chocolat / Cacahuètes
€ 39
Mûre/ Champagne / Litchi / Pain de Gènes
€ 42
Entrecôte de boeuf, frites et sucrine, béarnaise ou sauce aux poivres
€ 40
Côte à l'os de bœuf, frites et sucrine, béarnaise ou sauce aux poivres (2p)
€ 82
Dranken
Halve fles water
€ 18
Chocolat, orange et fèves de Tonka
€ 12
Figues poêlées, siphon mascarpone, miel de lavande et cassis
€ 12
Koffie
€ 15
Menu
Menu 3 services surprise lunch (peut être servi en moins d’une heure sur demande)
€ 35
Menu 3 services surprise soirée
€ 46
Menu 4 services surprise
€ 64
Menu gibier en 4 services
€ 60
Veelgestelde vragen
In La Table du Royal Snail, is de chef-kok Carl Gillain.
Als je van plan bent bij La Table du Royal Snail uit eten te gaan, is de gemiddelde prijs ongeveer € 78. De gemiddelde prijs wordt berekend op basis van voor-/hoofdgerecht of hoofd-/nagerecht zonder drankjes. Prijzen zijn door het restaurant verstrekt.
Reserveer een tafel voor
Reserveer gratis
Ben je een restauranteigenaar?
Registreer je restaurant
Vertel ons meer over jezelf en we nemen zo snel mogelijk contact met je op
Al een gast
Log in op TheFork Manager en neem contact met ons op via de chat.