Le P'tit Chouia en +

Rue de la Pacification 38 1000 Brussel België Plan
Gemiddelde prijs 25 €

Over het restaurant Le P'tit Chouia en +

VERBORGEN LOCATIE - Zoek en u vindt. Dit restaurant serveert Marokkaans, typisch Afrikaans en Mediterraan eten. 6 dagen per week geopend van maandag tot en met zaterdag. U kunt zowel binnen als buiten genieten van uw maaltijd.

LUNCH OF DINNER - Het restaurant biedt middag en avondmaaltijden. De prijs/kwaliteit verhouding is goed. Het is mogelijk om vooraf te reserveren.

POUSSEREN - Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Wanneer je geen raadt weet met de kaart en of de gerechten niet kent zijn de obers daar om u te adviseren in uw keuze naar wens.

Prijs restaurant

Gemiddelde prijs à la carte
25 €
(gemiddelde prijs à la carte, gebaseerd op de prijzen van het avondmenu, exclusief dranken, aangeboden door het restaurant. Niet-contractueel)

Prijs dranken

 • 3 €
  Halve fles mineraalwater
 • 5 €
  Fles mineraalwater
 • 3 €
  Glas wijn
 • 14 €
  Fles wijn
 • 5 €
  Glas champagne
 • 2,5 €
  Koffie
De prijzen en de gerechten kunnen wijzigen. De prijzen zijn zonder korting. De geafficheerde prijzen zijn BTW inbegrepen.

Meer informatie over restaurant Le P'tit Chouia en +

Openingsuren

Lunch: van 12u tot 15u00 (behalve zaterdag en zondag)
Diner: van 15u tot 22u00 (behalve zondag)

Services

TheFork maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.