Gemiddelde prijs € 64
Gratis service • Reservering direct bevestigd
Reserveer gratis • Ontvang directe bevestiging
Brusselaars zakken graag af naar de Sint-Jobwijk om zich te laten verwennen in dit klassieke restaurant. Rocky Renaud staat namelijk bekend voor zijn ...
Lees meer op de website van de MICHELIN-gids
foto's
9-10
7-8
5-6
3-4
1-2
Emir M.9 september 2022 • 1 recensie
8/10Super service
Niki G.5 januari 2022 • 1 recensie
9,5/10Topgerechten met niveau van Michelin ster. Zeer leuke achtergrondmuziek en grappige ober.
Penelope A.23 oktober 2021 • 2 recensies
10/10Magnifique restaurant ! Diner exceptionnel !
Kristi B.15 oktober 2021 • 1 recensie
10/10Really delicious food accompanied with wonderful service. We had a nice dinner with our parents and enjoyed it very much.
Christian j.12 maart 2020 • 9 recensies
10/10Excellente adresse !
Helene d.1 november 2019 • 14 recensies
8,5/10On a pris le menu belge. Sympathique mais le plat principal de volaille était un peu sans goût. Par contre le gratin de moules sauce champagne était divin!!
Patrick B.12 februari 2019 • 24 recensies
9/10C
Aris C.27 november 2018 • 17 recensies
10/10Excellent!!!!
Eddy z.14 februari 2018 • 3 recensies
10/10SUPER BON DINER
Mario S.26 augustus 2017 • 7 recensies
10/10Excellent
- -8 april 2017 • 2 recensies
9,5/10uitstekend
346 Tripadvisor-recensies
17, avenue Jean et Pierre Carsoel, 1180, Ukkel, België
Gare Saint-Job - Tramway Saint-Job (T92) - Bus Saint-Job (B60)
DE CHEF ROCKY RENAUD ontvangt zijn gasten de hele week, met uitzondering op zaterdag en feestdagen, in Le Passage, gelegen in Sint Job te Ukkel. Het restaurant straalt een mooi en vriendelijk decor uit.
‘S MIDDAG bestaat de LUNCH van €35 uit een versnapering, een voorgerecht, een hoofdgerecht van vlees of vis, en zelfgemaakte zoetigheden.
'S AVONDS zijn twee menu's voorzien, het klassieke menu van €55 en het avondmenu van €75, bestaande uit vijf gangen. U kunt ook à la carte kiezen.
, , , , ,
, , ,
Restaurant kan worden afgehuurd voor een privé-evenement (Max. 50 personen)
, , , , , , ,
Vertel ons meer over jezelf en we nemen zo snel mogelijk contact met je op
Log in op TheFork Manager en neem contact met ons op via de chat.