Verken het culinaire aanbod van dit restaurant en laat je inspireren.
Laatste update
11 november 2024
Chef
Margherita Mazzocchi e Giacomo Guidone
Type cuisine
Italiaans
Menufoto's (4)
Alle foto's van gerechten (53)
Voorgerechten
Il tagliere (minimum twee personen)
€ 18
Een selectie van DOP (beschermde oorsprongsbenaming) vleeswaren en kazen met bruschetta, gemaakt van ons huisgemaakt brood met tomaat en stracciatella di burrata
Rundscarpaccio alla piemontese
€ 18
Op een bedje van rucola, parmezaanse kaas, balsamico-parels, mediterraanse pijnboompitten en geroosterde kerstomaatjes.
Veggy - pugliese burrata
€ 16
Op siciliaanse caponata van groenten, basilicumolie, krokant parmezaanse kaaskoekje
Torretta di polpo
€ 18
Krokante octopus op een bedje van siciliaanse caponata, met geroosterd brood en burrata
Cozze all'italiana
€ 16
Italiaanse mosselen in pittige tomatensaus met geroosterd brood
Tiramisu
€ 10
Pastagerechten
Spaghetti carbonara
€ 24
Met pecorino, ei en krokant spek
Tagliatelle margherita
€ 22
Met ragu van belgisch vlees dat wordt met de hand gesneden
Veggy - ravioli
€ 22
Vers gemaakte ravioli gevuld met ricotta en spinazie in een saus van gele en rode kerstomaatjes, met basilicum, pijnboompitten en burrata
Linguine alle vongole
€ 26
Met verse "vongole veraci"
Paccheri
€ 27
(een napolitaanse pastasoort) met zeven soorten vis
Authentieke lasagne bolognese
€ 21
Een klassieke italiaanse lasagne, volledig vers en handgemaakt. Gelaagd met romige bechamelsaus, smaakvolle bologneseragù, smeltende mozzarella en geraspte parmezaanse kaas. Elk ingrediënt is zorgvuldig bereid volgens traditionele recepten, voor een rijke en volle smaakervaring
Paccheri mer kreeft
€ 34
Lasagna goud
€ 35
Vlees - en visgerechten
Black angus tagliata
€ 42
Met rucola en parmezaanse fondue, balsamico-reductie van modena DOC, met geroosterde aardappelen en groenten
Entrecote van black angus
€ 42
Met groene pepersaus, aardappelpuree en groenten in gezouten boter
Saltimbocca alla romana
€ 29
Saliejus, krokante rauwe ham en aardappelpuree
Filetto di branzino
€ 30
Zeebaarsfilet met geurige broodkorst, groenten en mediterrane saus
Polpo grigliato
€ 36
Gegrilde octopus-tentakels op een crème van erwten, babywortels en confitaardappelen
Cacciucco alla livornese
€ 28
Een traditionele toscaanse visschotel. Deze stoofpot is rijk gevuld met verschillende soorten vis en zeevruchten, gekookt in een smaakvolle tomatensaus met knoflook, wijn en kruiden. Geserveerd met geroosterd brood
Calamari fritti
€ 25
Octopus
€ 28
Zeebaars opgerold met groenten
€ 32
Dessert
Zabaglione met marsala en vanille-ijs
€ 12
Dame blanche
€ 12
Met chocoladeschilfers, slagroom en warme chocoladesaus
Klassieke italiaanse tiramisù
€ 10
Tortino caldo al cioccolato
€ 12
Chocoladetaartje met vanille-ijs en krokant pistachekoekje
Gekaramelliseerde gegrilde ananas
€ 12
Met mango-ijs en krokant bladerdeeg
Tartufo al limoncello
€ 10
Tartufo al pistacchio
€ 12
Veelgestelde vragen
Ja, Margherita Ristorante Italiano biedt 30% korting op het eten. Reserveer je tafel nu op TheFork en profiteer van een speciale korting!
Als je van plan bent bij Margherita Ristorante Italiano uit eten te gaan, is de gemiddelde prijs ongeveer € 59. De gemiddelde prijs wordt berekend op basis van voor-/hoofdgerecht of hoofd-/nagerecht zonder drankjes. Prijzen zijn door het restaurant verstrekt.
In Margherita Ristorante Italiano, is de chef-kok Margherita Mazzocchi e Giacomo Guidone.
Ja, Margherita Ristorante Italiano is geïdentificeerd als een restaurant met vegetarische keuzes op het menu.
Ja, Margherita Ristorante Italiano is geïdentificeerd als een restaurant met veganistische keuzes op het menu.
Zeker, Margherita Ristorante Italiano is geïdentificeerd als een restaurant met glutenvrije keuzes op het menu.
Reserveer een tafel voor
Reserveer gratis
Ben je een restauranteigenaar?
Registreer je restaurant
Vertel ons meer over jezelf en we nemen zo snel mogelijk contact met je op
Al een gast
Log in op TheFork Manager en neem contact met ons op via de chat.