Verken het culinaire aanbod van dit restaurant en laat je inspireren.
Laatste update
10 februari 2025
Chef
Lionel Richard
Type cuisine
Europees
Menufoto's (5)
Alle foto's van gerechten (36)
Keuzemenu's
Verken de keuzemenu's van de chef-kok met verschillende gerechten tegen vaste prijzen. Sommige gerechten zijn te reserveren via TheFork, terwijl andere beschikbaar zijn op locatie.
Op dit moment geen beschikbaarheid
Op dit moment geen beschikbaarheid
Op dit moment geen beschikbaarheid
Op dit moment geen beschikbaarheid
Les entrées
Carpaccio de saumon
€ 18
Wakamé / sésame / concombre / carotte en pickles & gingembre mayonnaise wasabi / vinaigrette aux agrumes
Filet anvers de veau cuit à 54°
€ 19,5
Grana padano / huile verde : pistache / persil / câpron / citron roquette / croustillant aux pistaches
Foie gras en croûte de crumble de noisette
€ 28
Coings confits à la fleur d’hibiscus / anis étoilé / cannelle, caramel xante « poire & cognac »
Carpaccio de cabillaud façon gravlax
€ 20
Betterave en diverses textures, crème aigre à la moutarde aux noix
Tartare de bœuf aux dés de foie gras & tartuffata
€ 21
Taboulé d’hiver
€ 18
« Noisette / graines de courge / herbes / zestes de citron vert », houmous de pois-chiche / torsadé, légumes pickles & tempura, gel de grenade citronné
Le plat végétarien
Croquette de risotto au butternut & panais au comté
€ 23
Mousseline de butternut / légumes oubliés confits, emulsion à l’huile de noisette
Les poissons
Ballottine de lieu jaune en croûte de beaufort
€ 26,5
Ecrasé de topinambours à la tartuffata / lardons & butternut beurre blanc émulsionné au saint-véran
Truite saumonée snackée
€ 27
Mousseline de persil tubéreux, accras aux poireaux, beurre blanc au cresson
Les viandes
Porc Ibérique laqué miel & soja
€ 29
Salsifis & poireaux confits espuma pomme de terre au pecorino romana jus des sucs aux épices d’orient
Joues de porc cuites à l’étouffée aux carottes
€ 26
Sirop de liège & bière val-dieu pommes dauphines
Phalan d’angus grillé
€ 36
Légumes de saison / pommes frites jus des sucs à la brisure de truffe
Les desserts
L’assiette de fromages d’ici et d’ailleurs
€ 14
Panna cotta framboise & pistaches
€ 13
En diverses textures
Chou des iles
€ 12
Citron / ananas / noix de coco sorbet exotique
Ananas mariné à la fleur de samba / crème kalamansi
€ 12
Glace citron & violette
Tarte tatin revisitée
€ 12
Glace vanille
Café ou thé gourmand
€ 13,5
Champagne gourmand
€ 18,5
Veelgestelde vragen
Als je van plan bent bij My Restaurant uit eten te gaan, is de gemiddelde prijs ongeveer € 50. De gemiddelde prijs wordt berekend op basis van voor-/hoofdgerecht of hoofd-/nagerecht zonder drankjes. Prijzen zijn door het restaurant verstrekt.
In My Restaurant, is de chef-kok Lionel Richard.
Ja, My Restaurant is geïdentificeerd als een restaurant met vegetarische keuzes op het menu.
Reserveer een tafel voor
Reserveer gratis
Ben je een restauranteigenaar?
Registreer je restaurant
Vertel ons meer over jezelf en we nemen zo snel mogelijk contact met je op
Al een gast
Log in op TheFork Manager en neem contact met ons op via de chat.