San Daniele

6, avenue Charles Quint Brussel België Plan
Gemiddelde prijs 65 €
9,6 /10
43 beoordeling

Over het restaurant San Daniele

NAAMGEVING – Restaurant San Daniele in Brussel dankt zijn naam aan de beroemde en traditionele hammen van San Daniele, een klein dorpje in het Noord Oosten van Italië. Op deze manier toont restaurant San Daniele respect aan de Italiaanse culinaire traditie.

PRIVÉ DINEREN – Het restaurant biedt de mogelijkheid om privé te dineren in haar privé diner kamer. Het is perfect voor al uw privé maaltijden of zakendiners. Discretie is een garantie.

WIJNKELDER – In de wijnkelder van restaurant San Daniele zijn meer dan driehonderd wijnen te vinden. Elke regio van Italië wordt gerepresenteerd in deze kelder. De wijnkenner Stefano Spinelli vertelt u alles over de bijzondere wijnen die in deze kelder te vinden zijn.

Prijs restaurant

Gemiddelde prijs à la carte
65 €
(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen, exclusief drank)
De prijzen en de gerechten kunnen wijzigen. De prijzen zijn zonder korting. De geafficheerde prijzen zijn BTW inbegrepen.

Meer informatie over restaurant San Daniele

Hoe er geraken?

  • Openbaar vervoer
    Tramway Collège Sacré-Cœur (T19)

Openingsuren

Lunch: van 12u tot 14u30 (van dinsdag tot en met zaterdag)
Diner: van 18u30 tot 22u00 (van dinsdag tot en met zaterdag)

Services

  • Mastercard , Visa
  • Restaurant ook voor privégebruik (60 personen maximaal.)
  • Af te huren , Engels gesproken , Valet parking , Wi-Fi
Uitmuntend
9,6 /10
Enkel klanten die het restaurant bezochten kunnen een beoordeling geven
  • 10
    23
  • 9
    16
  • 8
    3
  • 7
    1
  • < 7
    0
Keuken
9,8
Service
9,8
Kader
9
Prijs-kwaliteitverhouding
Voordelig
Geluidsniveau
Rustig
Wachttijd
Redelijk
15/43 beoordelingen
Daniel V.
(0 beoordeling)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Keuken
10
Service
10
Kader
10
  • Datum van de maaltijd : 21-feb.-2018
Il y a longtemps que je n'avais plus manger de bon appétit.


Nous y reviendrons
laurent P.
Fijnproever
(3 beoordeling)
Gemiddelde cijfer
9,5 /10
Keuken
10
Service
10
Kader
8
  • Datum van de maaltijd : 31-jan.-2018
Excellente table à découvrir, les plats et mets très bons nous font découvrir des saveurs presque oubliées. Service impeccable a la hauteur de la table du chef gastronomique. Je ne peux que recommander. Nous y sommes allés dîner en couple amoureux, le cadre n’est pas celui que j’idealisais mais reste bon et agréable.
A découvrir et bonne dégustation !
Carmosino P.
Proever
(1 beoordeling)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Keuken
10
Service
10
Kader
10
  • Datum van de maaltijd : 1-sep.-2017
La bonne place pour les vrais gourmets, cuisine tres recherchee, service impeccable dans un cadre elegant
Riccardo P.
Expertproever
(8 beoordeling)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Keuken
10
Service
8
Kader
8
  • Datum van de maaltijd : 21-jun.-2017
Heerlijke culinaire ervaring, met aangepaste wijn. Italo-franse keuken. Bediening correct. Kader te gewoon. Aanrader! P
Christophe V.
Fijnproever
(3 beoordeling)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Keuken
10
Service
8
Kader
8
  • Datum van de maaltijd : 5-mei-2017
Très bon restaurant à conseiller
Dominique H.
Expertproever
(7 beoordeling)
Gemiddelde cijfer
9,5 /10
Keuken
10
Service
10
Kader
8
  • Datum van de maaltijd : 21-jan.-2017
Excellent accueil dans le petit salon pour un double anniversaire, le menu à la truffe était à la hauteur de nos espérances même si le rapport qualité-prix en souffre un peu. Judicieux choix de vins italiens grâce aux bons conseils du sommelier.
Dominique N.
Proever
(1 beoordeling)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Keuken
10
Service
10
Kader
10
  • Datum van de maaltijd : 5-jan.-2017
Le menu découverte fut un festin pour nos papilles gustatives ! Nous y reviendrons avec plaisir :-)
Jacques L.
Fijnproever
(2 beoordeling)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Keuken
10
Service
10
Kader
10
  • Datum van de maaltijd : 21-dec.-2016
Une cuisine toujours au top.
José H.
Proever
(1 beoordeling)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Keuken
10
Service
10
Kader
10
  • Datum van de maaltijd : 23-apr.-2016
Nous étions assis dans le goulot du resto, c-à-d l'une face à la salle, l'autre (moi) dos à la salle...
Une suggestion : remplacer la grande vitre du milieu par un grand miroir. Ainsi tous les "dos" du goulot bénéficieraient d'un peu de variétés !...
Renata F.
Proever
(1 beoordeling)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Keuken
10
Service
10
Kader
10
  • Datum van de maaltijd : 28-okt.-2015
Un univers de saveurs authentiques savamment associées! On peut s'offrir des mets exceptionnels et inédits dans une atmosphère chaleureuse et professionnelle en même temps. Cela fut un plaisir de savourer, entre autre, de la bonne truffe noire d'Ombrie, toute fraîche. Merci au propriétaire et au personnel de l'établissement de nous avoir fait passer un très beau moment!
Antony V.
Proever
(1 beoordeling)
Gemiddelde cijfer
9,5 /10
Keuken
10
Service
10
Kader
8
  • Datum van de maaltijd : 20-okt.-2015
menu autour de la truffe des plus exquis ! service impeccable, carte des vins qui séduira les connaisseurs. Cadre très agréable mais en manque de décos et d'ambiance cosy.
.
Proever
(1 beoordeling)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Keuken
10
Service
10
Kader
10
  • Datum van de maaltijd : 28-mrt.-2015
superbe repas !
Luigi B.
Proever
(1 beoordeling)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Keuken
8
Service
8
Kader
6
  • Datum van de maaltijd : 11-mrt.-2015
Tres belle formule festival et service tres agreable dans un cadre sobre et elegant. La pannacotta est à tomber!
Nathalie W.
Expertproever
(7 beoordeling)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Keuken
10
Service
8
Kader
6
  • Datum van de maaltijd : 10-mrt.-2015
Très heureuse d'avoir pu goûter à des mets d'une telle qualité !
Rosy A.
Proever
(1 beoordeling)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Keuken
10
Service
10
Kader
10
  • Datum van de maaltijd : 10-mrt.-2015
La cuisine du San Daniele est à la hauteur de mes attentes!
We gebruiken first-party en third-party cookies die je surfgedrag vergemakkelijken en onze website helpen verbeteren. Wanneer je op de website surft, aanvaard je dus deze cookies. Je kunt je persoonlijke info aanpassen of meer informatie omtrent ons cookiebeleid opvragen hier.