Spoon and Wines

Rue de la Casquette 21 4000 Luik België Plan
Gemiddelde prijs 40 €

Kortingen en menu’s

Speciale aanbiedingen zijn er enkel door online te reserveren met TheFork. Op het einde van de reservering kun je het menu selecteren, indien voor jouw criteria beschikbaar.
Menu’s

Lunch 18€

Als u dit menu reserveert, kunt u ter plaatse dit menu bestellen of, als u van gedachten verandert, à la carte bestellen.

Dit menu bestaat uit: Voorgerecht + Hoofdgerecht of Hoofdgerecht + Nagerecht

  Over het restaurant Spoon and Wines

  EVENWICHTIG MENU - Bij restaurant Spoon and wines kunt u een evenwichtig en inspirerend menu verwachten. Geniet onder andere van de risotto met pittige truffels, rigatoni met zalm, tartaarsaus met knapperige groenten en citrusvruchten en donkere chocolade fondant.

  WIJNEN VAN HOGE KWALITEIT - In dit restaurant kunt u, zoals de naam al doet vermoeden, wijnen van hoge kwaliteit verwachten.

  GEZELLIGE SFEER - Het restaurant is nog niet zo heel lang open en ziet er vanbinnen modern maar gezellig uit. Er hangt een gezellige sfeer en de bediening is zeer vriendelijk. Kortom, een leuke plek voor een maaltijd zonder stress.

  Prijs restaurant

  Gemiddelde prijs à la carte
  40 €
  (gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen, exclusief drank)

  Prijs dranken

  • 4 €
   Halve fles mineraalwater
  • 7 €
   Fles mineraalwater
  • 3,7 €
   Glas wijn
  • 20 €
   Fles wijn
  • 2,4 €
   Koffie
  De prijzen en de gerechten kunnen wijzigen. De prijzen zijn zonder korting. De geafficheerde prijzen zijn BTW inbegrepen.

  Meer informatie over restaurant Spoon and Wines

  Openingsuren

  Lunch: van 12u tot 14u00 (behalve woensdag en zondag)
  Diner: van 18u30 tot 22u00 (behalve woensdag en zondag)

  Services

  • Mastercard , Visa
  • Frans gesproken , Wi-Fi
  TheFork maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.