Verken het culinaire aanbod van dit restaurant en laat je inspireren.
Chef
Peter Van de Vyver
Type cuisine
Belgisch
Menufoto's (1)
Alle foto's van gerechten (13)
Voorgerecht
Huisgemaakte garnaalkroketten met gefruite peterselie
€ 18
Huisgemaakte kaaskroketten met gefruite peterselie
€ 16
Carpaccio van gerookte zalm
€ 16
Duo van de huisgemaakte kroketten
€ 17
Hoofdgerecht
Vol au vent met slaatje en huisgemaakte frietjes
€ 23
Aberdeen angus beef contre filet ( 450 gr) witloofsla en huisgemaakte frietjes
€ 38
Italiaanse steak tartaar met pesto, balsamicocréme ,parmezaan en rucola
€ 25
Nagerecht
Crème brullée
€ 10
Dame blanche
€ 10
Moulleux met vanille – ijs
€ 11
Dranken
Fles water
€ 7
Fles huiswijn
€ 26
Koffie
€ 3,5
Veelgestelde vragen
Als je van plan bent bij Taverne de Grave uit eten te gaan, is de gemiddelde prijs ongeveer € 46. De gemiddelde prijs wordt berekend op basis van voor-/hoofdgerecht of hoofd-/nagerecht zonder drankjes. Prijzen zijn door het restaurant verstrekt.
In Taverne de Grave, is de chef-kok Peter Van de Vyver .
Zeker, Taverne de Grave is geïdentificeerd als een restaurant met glutenvrije keuzes op het menu.
Reserveer een tafel voor
Reserveer gratis
Ben je een restauranteigenaar?
Registreer je restaurant
Vertel ons meer over jezelf en we nemen zo snel mogelijk contact met je op
Al een gast
Log in op TheFork Manager en neem contact met ons op via de chat.