Verken het culinaire aanbod van dit restaurant en laat je inspireren.
Laatste update
11 februari 2025
Chef
Verbesselt Karl
Menufoto's (12)
Alle foto's van gerechten (19)
Suggestie - voorgerechten
Ravioli
€ 19
Gemaakt met vier kazen
Gebakken ganzelever
€ 32
Met appel en porto saus
Vitello tonato
€ 22
Italiaanse klassieker
Oostendse vissoep
€ 25
Rijkelijke vissoep met bisque, rouille en toast
Suggestie - hoofdgerechten
Steak rossini
€ 43
Heerlijk stukje rundsvlees met gebakken ganzelever
Parelhoen
€ 33
Halve parelhoen met dragonsaus
Roggevleugel
€ 36
Uit de noordzee, klaargemaakt met kappers en beurre noisette
Kalfs rib eye
€ 34
Saus naar keuze
Slibtong
€ 38
Noordzee slibtong meunière
Spagehetti zeevruchten
€ 34
Met scheermessen, vongole, zalm, mosselen, gamba en calamar
Spagehetti vongole
€ 31
Met vongole, look en witte wijn
Voorgerechten
Carpaccio
€ 19
Gemaakt van belgisch witblauw rundsvlees met raketsla en parmigiano
Sint-jacobsvruchten
€ 29
Met groene asperges, room en gegratineerd met emmentaal
Gerookte zalm
€ 23
Gerookte zalm met toast en garnituur
Scampi
€ 23
Klaargemaakt met look, peterselie, lente-ui en brunoise van tomaat
Oesters
€ 24
Zes creuses met een vinaigrette van rodewijn-azijn
Escargots
€ 18
Franse klassieker, met look, peterselie en hoeveboter
Kaaskroket
€ 19
Artisanale kaaskroket met garnituur
Garnaalkroket
€ 22
Artisanale garnaalkroket met garnituur
Kikkerbillen
€ 23
Klaargemaakt met lookboter en verse kruiden
Scheermessen
€ 22
Uit de noordzee gegaard met lookboter en verse kruiden
Hoofdgerechten
Ierse kogelbiefstuk
€ 34
Botermals stukje rundsvlees. Geserveerd met béarnaise, dragon-, champignon- of pepersaus
Kabeljauw op normandische wijze
€ 35
Klaargemaakt met cider, room, champignons en grijze garnalen
Cordon blue
€ 29
Huisgemaakte cordon blue met champignonroomsaus
Zeebaars ostendaise
€ 33
Filet van zeebaars met een botersaus met o.a. kappers, ui, tomaat en grijze garnalen
Bouillabaise
€ 39
Gemaakt met het beste uit de zee
Filet pur van paard
€ 39
Het beste stuk van het paard geserveerd met béarnaise, dragon-, champignon- of pepersaus
Paling in’t groen
€ 38
Klassieker klaargemaakt met verse tuinkruiden
Varkenswang
€ 28
Gemaakt met troubadour bier en mosterd van de ster
Kalfsniertjes
€ 29
Klaargemaakt met mosterd van de ster uit lubbeek
Steak tartaar
€ 29
Klaargemaakt door onze chef van belgisch witblauw runderen
Konijn met pruimen
€ 29
Klassieker klaargemaakt met konijnenbillen, pruimen en veel tijd!
Vol-au-vent
€ 27
Ons recept gaat al mee sinds de opening van de troubadour en wordt gemaakt met vlees van biokippen uit west-vlaanderen
Ossetong in madeirasaus
€ 28
Feestklassieker uit grootmoederskeuken! Boterzachte kalfstong met saus op basis van droge witte wijn van het portugese eiland madeira
Ballekes in tomatensaus
€ 25
Wie kent dit niet? Ballekes gemaakt van runds- en varkensgehakt met een zachte tomatensaus
Kreeft
€ 62
Hele kreeft belle vue
A la plancha
Lams
€ 34
Lams tournedos, kotelet en mergueze met een béarnaisesaus
Rib eye
€ 39
Argentijnse rib eye 350gr geserveerd met lookboter
Calamares en octopus
€ 35
Duo van pijlinktvis en octopus gegrild met mediterrane kruiden
Zalm
€ 34
Met groene asperges en een béarnaisesaus
Gamba’s
€ 39
Gemarineerde reuze gamba’s met een fris slaatje
Kreeft
€ 62
Hele kreeft belle vue
Vegetarisch - vegan
Lasagne
€ 23
Lasagne met mediterrane groenten, tomaten en italiaanse kaas
Groene asperges
€ 29
Risotto met groene asperges
Tofu
€ 24
Gemaakt met tofu, champignons, een romige saus en een bladerdeeg gebakje
Bloemkoolsteak
€ 23
Zoete aardappel en champignons
Dessert
Fantasie van donkere belgische chocolade
€ 12
Voor de chocolade verslaafden!
Dame blanche met een saus van donkere belgische chocolade
€ 12
Gemaakt met vanilleijs en geserveerd met huisgemaakte chocoladesaus
Kaasbord
€ 17
Met confituur
Tiramisu
€ 11
Een klassieker!
Sorbet citroen en framboos
€ 11
De maaltijd verfrissend afsluiten.
Citroentaart
€ 12
Favoriet van onze chef
Crème brûlée
€ 10
Krokante suikerlaag, een favoriet van axelle!
Coupe colonel
€ 14
Citroen sorbet & smirnoff wodka
Espresso martini
€ 15
Ideale cocktail om de avond af te sluiten
Dessert wijn
€ 12
Zoete wijn om na te genieten!
Warme dranken (koffie van branderij java)
Koffie
€ 4
Thee naar keuze
€ 4,5
Mokka
€ 4
Dubbele mokka
€ 7
Cappuccino melk of slagroom
€ 6
Hasseltse koffie
€ 14,5
Met jenever
Irish koffie
€ 14,5
Met ierse whiskey
French koffie
€ 14,5
Met cognac of grand marnier
Normandische koffie
€ 14,5
Met calvados
Italiaanse koffie
€ 14,5
Met amaretto
Sterke dranken
Cognac martell
€ 13
Cognac martell VSOP
€ 17
Cognac martell XO
€ 24
Calvados
€ 14
Grand marnier
€ 13
Cointreau
€ 13
Amaretto
€ 12
Sambuca
€ 12
Grappa
€ 14
Limoncello
€ 12
Poire williams
€ 12
Baileys
€ 12
Licor 43
€ 13
Bubbels
Champagne mignon millesime 2009
€ 105
Top champagne voor de perfecte start van de maaltijd!
Champagne mignon brut
€ 75
Ideaal als aperitief, frisse en fruitige afdronk
Champagne mignon rosé de saignée prestige
€ 85
Top rosé! Past perfect als aperitief of bij onze voorgerechten
Champagne mignon blanc de blancs grand cru
€ 85
100% chardonnay van de grand cru terroirs. Het beste van het beste met een ongelooflijke finesse
Cava viña lolita D.O.C.
€ 46
Een rijke en expressieve smaak van boter en brioche, gebracht met een ongeziene diepgang en perfecte balans.
Klassiekers
Aperol spritz
€ 13
Martini bianco/rosso/fiero
€ 9,5
Gancia
€ 9,5
Kirr / royal
€ 14,5
Sherry
€ 9,5
Porto rood/wit
€ 9,5
Pineau des charentes
€ 9,5
Campari orange/soda
€ 13
Pernod / ricard
€ 12
Picon witte wijn
€ 14
Cocktails
Maison
€ 14
Licht zuur met een elegante uitstraling
Moscow mule
€ 14,5
Een verfrissende cocktail van wodka, pittige gemberbier en vers limoensap
Mojito
€ 13
Pornstar martini
€ 15
Heerlijke smaak van passivrucht en vanille
Negroni
€ 16,5
Italiaanse krachtige cocktail
Gin &tonic
Double you W
€ 14,5
Elderflower tonic
Hendrickx
€ 15,5
Indian tonic
Copperhead
€ 17,5
Mediterranean tonic
Marula
€ 14,5
Mediterranean tonic
Mocktail
Maison
€ 14
Licht zuur met een elegante uitstraling
Fish called wanda
€ 14
Bitter zoet op basis van pompelmoes en spritz
Zen zero
€ 14
Frisse mocktail met crodino en ginger beer
Virgin red cheeks
€ 13
Licht zoet met framboos en violet
Virgin mojito
€ 12
Crodino
€ 8,5
Verfrissende dranken
Chaudfontaine natuur/bruisend
€ 3,5
Chaudfontaine 0,5l
€ 6
Coca cola
€ 3,5
Coca cola zero
€ 3,5
Fanta
€ 3,5
Sprite
€ 3,5
Gini
€ 4
Tonic royal bliss
€ 4
Fuze tea sparkling
€ 4
Fuze tea peach
€ 4
Fever tree
€ 5,5
Minute maid sinaas/appel/tomaat
€ 4
Vers geperste sinaasappelsap
€ 13
Bieren flesje
Troubadour blond
€ 6,5
Verfrissend blond bier!
Troubadour obscura
€ 7
Donker rood-bruine milde stout
Troubadour magma
€ 7,5
Koperkleurige belgische tripel IPA
Troubadour zestra 0,0%
€ 7
Blond, alcoholvrij, hopbitter en fruitige tonen
Broeder jacob tripel
€ 5,5
Duvel
€ 5,5
Leffe blond/donker
€ 5,5
Stella
€ 3,5
Hoegaarden
€ 4
Kriek lindemans
€ 5
Trappist westmalle dubbel/tripel
€ 5,5
Bieren 0,75cl
Tripel karmeliet
€ 22
Karmeliet is een complex goud- tot bronskleurig bier met een romige schuimkraag. Dit komt onder meer door de gebruikte granen, maar ook door een beperkt gebruik van stiermarkse hop,
Duvel
€ 5,5
Vlierbeek grand cru
€ 27
Een volmondig goudblond abdijbier van 8,5°, warm en krachtig met een fluwelen lange afdronk. Carpe diem en geniet van dit abdijbier van Vlierbeek.
Adept blond
€ 28
Uit de microbrouwerij adept te winksele. Prachtig blond bier ideaal om van te genieten bij een maaltijd.
La chouffe
€ 21
De verfrissende en aangenaam kruidige smaak houdt het bier luchtig. Dit goudkleurige bier met 8° alcohol en een licht hoppige smaak wist in de loop der jaren bierliefhebbers uit de hele wereld te verleiden.
Chimay blauw
€ 28
Een authentike donkere trappist met een volle smaak. De officiële naam is chimay grand reserve: het beste wat de abdij te biedien heeft.
Fourchette blond
€ 29
Fourchette, gebrouwen bij brouwerij van steenberge, is een nieuw culinair speciaalbier. “bier voor chefs, door chefs”.
Witte wijn
Little eagle “sauvignon blanc”
€ 39
Gemaakt van druiven afkomstig uit verschillende regio’s op de kaap. Deze wijn brengt aroma’s van tropisch fruit met een citrusondertoon.
Santa lucia “chardonnay”
€ 36
De chardonnay van viñedos santa lucia maakt indruk met zijn elegante stijl en zachte textuur, wat de proefervaring onvergetelijk maakt. Deze voortreffelijke wijn komt uit de zonnige wijngaarden van chili en wordt gemaakt van met de hand geplukte chardonnay-druiven.
Pierre morin – sancerre blanc A.O.P
€ 69
Prachtigge sancerre, aroma’s van exotisch fruit, citroen en gember met een vleugje vanille. Een mooi evenwict met een lange afdronk.
Diemersdal estate “chardonnay reserve”
€ 46
Deze modieuze stijl chardonnay, geconcentreerde kruidige accenten in combinatie met vers fruit.
Domaine hamelin – bourgogne/chablis
€ 67
Deze chablis vertoont een klassiek droog en fruitig pallet waarvan de aroma’s zich snel ontwikkelen. De smaak is rond, fris en mineraal, de krachtige finale maakt van deze wijn een topper in zijn gewichtsklasse. Neus: aangename en sterke impressies van meidoornbloesem en vuursteen. Kleur: levendige
Agape du château haut-dambert – bordeaux blanc
€ 58
Aligoté – domaine marguerite carillon
€ 56
Er zijn twee grote redenen waarom u deze wijn zeker eens moet geproefd hebben. Reden één zijn unieke ligging onder extreme klimatologische omstandigheden aan de voet van de andes. Reden twee françois lurton een visionair en zeer getalenteerd wijnmaker
Chassagne montrachet chartron & trebuchet
€ 115
Het levert een prachtige, indrukwekkende witte chassagne op, met verfijnde florale en citrusachtige tonen en een vleug brioche en toast. De frisse zuren vormen een perfect tegenwicht voor het ronde, rijpe en romige karakter van de wijn. Een schitterende begeleider van coquilles of gebakken vis met b
Ch. carbonnieux pessac frankrijk - bordeaux
€ 89
De witte carbonnieux is een echte wijnlegende, hij charmeert met zijn frisheid, zuiverheid en aromatische intensiteit die zowel fruitig als bloemig is. een topper die het bijzonder goed doet op vrijwel elke gastronomische tafel.
Rosé wijn
Philippe de charmille “syrah rosé” frankrijk - d’oc
€ 36
Deze fruitige doch volle rosé is de uitstekende keuze bij grillades, salades of als aperitief of terraswijntje. Het delicate pallet brengt impressies van cassis, pompelmoes en rozenblaadjes.
Sans prétention “luberon A.O.P.”
€ 41
Sans prétention is een prachtige luberon, elegant en verfijnd. Een prachtige look en een schitterende smaak. Deze wijn heeft het allemaal. Schitterend als terraswijn, aperitief, bij salades of aziatische gerechten.
Rode wijn
Château mayne gazin
€ 39
Rijke aroma’s van zwart fruit, specerijen en een vleugje cacao. In de mond opnieuw het rijp fruitig karakter, omhuld door een zachte textuur en eindigend met een zachte en levendige afdronk. Een zeer soepele en evenwichtige wijn . past goed bij voorgerechten, wit en rood vlees en jonge kazen.
Merlot reserve – terre de murier
€ 36
Pecci celestino rosso di montalcino D.O.C. italië - toscane
€ 69
Bodega piedra negra malbec - francois lurton
€ 44
Bodegas pujanza finca valdepoleo - rioja D.O.C
€ 59
Domaine de la feuillarde – bourgogne/pinot noir A.O.P
€ 49
Ronde wijn met zijdezachte taninne en een mooie verfijnde smaak, heel harmonieus met lekkere, krokante toetsen van rijpe kersen. Geur: impressies van rijp rood fruit, alsook een nadrukkelijke toets van zwarte kersen.
Les rives d’argens – A.O.P. minervois
€ 42
Deze soepele doch tevens krachtige minervois onderscheid zich door aroma’s van zwart fruit en pruimen.Mooie, evenwichtige bio-wijn uit de languedoc en geschikt voor vele gerechten.
La dame d’angludet – margaux A.O.P.
€ 69
Montebaco crianza – ribera del duero
€ 64
Réserve de la comtesse 2014 - pauillac
€ 109
Opnieuw een mooi resultaat van château pichon longueville comtesse de lalande, deze tweede wijn staat als een huis. Rijpe, krokante taninne, veel fruit en een prima frisheid. Een wijn die een goed bewaarpotentieel heeft maar die na 3 jaar na oogst al perfect gedronken kan worden
Château l’argenteyre – médoc
€ 57
Donkerrode kleur met aroma’s van bosbessen, geconfijt fruit en framboos. Vol in de mond met een perfect evenwicht tussen rijp fruit en zachte tannine, middellange afdronk.
Veelgestelde vragen
In Troubadour, is de chef-kok Verbesselt Karl.
Als je van plan bent bij Troubadour uit eten te gaan, is de gemiddelde prijs ongeveer € 39. De gemiddelde prijs wordt berekend op basis van voor-/hoofdgerecht of hoofd-/nagerecht zonder drankjes. Prijzen zijn door het restaurant verstrekt.
Ja, Troubadour is geïdentificeerd als een restaurant met vegetarische keuzes op het menu.
Zeker, Troubadour is geïdentificeerd als een restaurant met glutenvrije keuzes op het menu.
Reserveer een tafel voor
Reserveer gratis
Ben je een restauranteigenaar?
Registreer je restaurant
Vertel ons meer over jezelf en we nemen zo snel mogelijk contact met je op
Al een gast
Log in op TheFork Manager en neem contact met ons op via de chat.