TheFork, a Trip advisor company

Wat

Wat

Waar

Waar

Voer een datum en tijd in om de beste restaurants en aanbiedingen te vinden

De beste Indiaas restaurants in Brugge

3 restaurants

Sorteren op Relevantie
In de sortering op Relevantie worden restaurants geclassificeerd op basis van je zoekopdrachten en diverse criteria: gemiddelde waardering van de afgelopen 12 maanden, beschikbare aanbiedingen, afstand, mogelijkheid om meteen via TheFork een tafel te reserveren, beschikbaarheid van tafels, onderscheidingen in beroemde gidsen, en naleving van onze normen (inclusief het aantal annuleringen door het restaurant). Restaurants kunnen niet betalen voor een hogere waardering.

Indien

Shalimar

Gaston Roelandtsplein 25, 8000, Bruges

Gemiddelde prijs € 30

Indien

Hoogstraat 14, 8000, Bruges

7,8 / 10
26 reviews

Gemiddelde prijs € 30

Indien

Philipstockstraat 6, 8000, Bruges

Gemiddelde prijs € 25

Specificeer een datum en ontvang tot 50% korting in onze beste restaurants

De beste Indiaas restaurants in Brugge

Mijn volgende reis? India! De Taj Mahal, olifanten, sadhu's, sari's in wel 1000 kleuren! Zo kunnen we nog wel even door blijven dromen en onze smaakpapillen alvast kietelen met deze leuke ontdekkingsreis met overheerlijke naan, curry's, biryanis, pakora's en andere samosa's. En om ervoor te zorgen dat dit een geslaagde ervaring wordt, heeft devork de beste Indische restaurants voor je geselecteerd!

Download onze app

  • Downloaden uit de App Store
  • Download de app via Google play

© 2020 La Fourchette SAS - Alle rechten voorbehouden

Voor promotionele aanbiedingen gelden voorwaarden die op de pagina van het restaurant worden weergegeven. Aanbiedingen voor alcoholische dranken gelden alleen voor volwassenen. Alcoholmisbruik is gevaarlijk voor je gezondheid. Drink met mate.

Filteren

Voordelen van TheFork