Bistro Bard'eau

Kaai 31 4524 CL Sluis Pays-Bas Plan

  Comment se rendre au restaurant Bistro Bard'eau

  Seuls les clients qui sont allés au restaurant après avoir réservé sur TheFork peuvent donner leur avis. Pour en savoir plus sur la façon dont nous modérons les avis, cliquez ici.
  • 10
   0
  • 9
   0
  • 8
   2
  • 7
   0
  • < 7
   1
  3/3 avis
  Edw V.
  Fin gourmet
  (9 avis)
  Note moyenne
  3 /10
  Cuisine
  2
  Service
  2
  Cadre
  6
  • Date du repas : 11 sept. 2016
  Voor ons het slechtste restaurant in Nederland. Waarom? We wilden hier lunchen maar het lunchmenu was alleen maar vis als hoofdgerecht en geen vlees. Minpunt 1! Dan maar iets van de kaart. We bestellen een luxe spaghetti à 24 euro. Echter die smaakt zo vies dat we onze maaltijd allebei niet opeten. Nog nooit gebeurd. Minpunt 2!! Toen we onze ontevredenheid uitten was de reactie van de restauranteigenaar arrogant/onvriendelijk. Minpunt 3!!! We moesten maar liefst toch 55 euro afrekenen voor een totaal mislukt ervaring. Minpunt 4!!!!
  Cees S.
  Gastronome
  (69 avis)
  Note moyenne
  8,3 /10
  Cuisine
  8
  Service
  8
  Cadre
  9
  • Date du repas : 16 juin 2016
  lunch van de dag goed ingevuld. de kok is goed in smaken. nu nog een knapperig kabeljauw velletje. perfecte risotto. decor uitstekend, op het terras aan het water. aanbevolen
  Proever2805 S.
  Gastronome
  (23 avis)
  Note moyenne
  8 /10
  Cuisine
  8
  Service
  8
  Cadre
  8
  • Date du repas : 24 mai 2015
  Op het terras genoten van een aperitief, vervolgens naar binnen verhuisd omdat het nog wel fris was in de avond. Het restaurant was helemaal vol gereserveerd en er moest verschillende keren 'nee, er is geen plaats' worden medegedeeld. De inrichting is ongedwongen, linnen op tafel, gezellige muziek. Een macaron als amuse, als voorgerecht hebben we beiden genoten van 'tartaar van rund', hoofdgerecht 'usa black angus entrecote' (met saus naar keuze) en kalf met pasta en groenten. Mooie smaken en de moeite waard om nog een keer terug te komen.
  TheFork utilise des cookies notamment pour optimiser votre expérience utilisateur, mesurer la performance des sites et faire du retargeting publicitaire. En naviguant sur le site, vous acceptez donc l’utilisation de ces cookies. Plus d’informations ou modifiez vos paramètres.