De la Frontière

Grensweg 1 6277 NA Slenaken Pays-Bas Plan
Prix moyen 43 €

Prix du restaurant

Prix moyen à la carte
43 €
(prix moyen à la carte calculé sur une base entrée/plat ou plat/dessert hors boisson)
Les prix et les plats sont susceptibles de changer. Ces prix s'entendent hors promotion. Les prix affichés tiennent compte de la TVA.

Comment se rendre au restaurant De la Frontière

Comment y aller ?

  • Parking Free parking in the neighborhood

Horaires d'ouverture

Monday and Tuesday Closed
Wednesday untill Sunday 12:00 - 20:00

Services

  • Carte de crédit , Mastercard , Visa
  • Restaurant privatisable (60 personnes max.)
  • Animaux domestiques bienvenus , Privatisable
Seuls les clients qui sont allés au restaurant après avoir réservé sur TheFork peuvent donner leur avis. Pour en savoir plus sur la façon dont nous modérons les avis, cliquez ici.
  • 10
    0
  • 9
    3
  • 8
    11
  • 7
    3
  • < 7
    4
21/21 avis
Ben-en-Wendy H.
Gastronome
(96 avis)
Note moyenne
7,5 /10
Cuisine
8
Service
8
Cadre
6
  • Date du repas : 6 sept. 2017
Leuke ontvangst in ietwat sober restaurant. Vriendelijke ontvangst. Salade was heerlijk (een flinke portie) evenals de pizza en het dessert. Zeer redelijke consumptieprijzen. Gewoon goed eten voor een redelijk bedrag. Wij bevelen dit restaurant aan.
Linda P.
Fin gourmet
(6 avis)
Note moyenne
2 /10
Cuisine
2
Service
2
Cadre
2
  • Date du repas : 29 déc. 2016
Nieuwe eigenaar. De lunch genuttigd. De menu' kaart' bestond uit twee A4tjes, gestoken in plasic hoesjes die zo een klapper inkonden. Twee maal twee kroketten met brood besteld. We kregen slechts de helft van de bestelling. De andere helft was men vergeten, waardoor deze veel later kwam. Erg ongezellig om apart te eten, terwijl de kroketten niet echt warm waren. Van de salade had ik gezien de prijs meer verwacht dan een blaadje groet, een klein tomaatje en twee schilvers komkommer. Het wachten op het eten duurde zeer lang. Eén van de andere gasten ging volledig uit zijn dak toen ook de volgorde van uitserveren niet bleek te kloppen. Deze verliep vrij willekeurig. De sfeer werd daarom zeer onaangenaam. Aan vrijwel iedere tafel werd excuus aangeboden, maar het leed was al geschied.
Bij het afrekenen lag de bar vol met allerlei geschreven bonnetjes. Pinnen bleek niet mogelijk. Mijn laatste cash bleek nog net toereikend. Hier komen we niet meer.
Belle P.
Gastronome
(15 avis)
Note moyenne
9,8 /10
Cuisine
10
Service
10
Cadre
9
  • Date du repas : 28 avr. 2016
Heel leuke bediening, lekkere muziek, fantastisch eten. La charcuterie als voorgerecht/bij de borrel: aanrader. Dan de heerlijke pasta met parmaham, cherry tomaatjes en blauwaderkaas. Dessert cheesecake met frambozenijs. Aardige en attente geïnteresseerde bediening met interessante achtergrond/levenservaring.
ayzha .
1er avis
(1 avis)
Note moyenne
8 /10
Cuisine
8
Service
10
Cadre
6
  • Date du repas : 15 avr. 2016
Een paar weken geleden zijn we voor de 3e/4e in het weekende bij de la frontiére geweest, het was er echt super druk. Hartstikke gezellig zo met 'vreemden' een tafel delen, krijg je leuke contacten door. De jongedame van de bediening deed uitstekend haar best, kortom gewoon echt leuk. Lekker gegeten, en gedronken niets op aan te merken. Toch moet ik iets kwijt, de baas van dit restaurant is zeer onvriendelijk na een paar keer te hebben gedacht dat hij vast een slechte dag had is de maat vol. Deze meneer vind het schijnbaar nodig gasten na te roepen voor f*cking idiot waar ik dus echt erg van schrok. Ook is meneer de baas zeer zeer zeer onbeleefd naar zijn personeel dus ook die worden aangebruld in het bijzijn van anderen. En die arme vrouw van m staat maar wat te kijken aan de bar en haalt haar schouders op, ja idd ook ik zou dan niets durven te zeggen. Het is een mooie locatie met lekker eten en goeie bediening maar helaas voor ons geen gun factor meer, wij komen nooit meer.
Dick G.
Gourmet
(2 avis)
Note moyenne
8,5 /10
Cuisine
9
Service
8
Cadre
8
  • Date du repas : 29 nov. 2014
Wat een mooie carpaccio en een lamsschenkel die zo van het bot af valt. Mmm. En dan ook nog eens omlijst met mooie wijnen. Als je een paar dagen in Slenaken verblijft kom je er wel achter waar je wel kunt eten met een culinaire touch. De la Frontiere presenteert zich bescheiden. Maar het geheel was met aandacht bereid en werd met zorg opgediend. Een genoegen om later nog eens te gaan beleven.
Anja V.
1er avis
(1 avis)
Note moyenne
9 /10
Cuisine
9
Service
9
Cadre
9
  • Date du repas : 23 nov. 2014
We hebben heerlijk genoten van het wildmenu, met heerlijke kwarteltjes vooraf, een perfecte malse filet van wildzwijn met overheerlijke krokante gebakken balletjes van zoete aardappelpuree. een aangeklede creme brulée toe, wat wil je nog meer. De Zuidafrikaanse wijn was prima op smaak en goed op temperatuur. De bediening is hier altijd attent. Als westerlingen komen we elk jaar graag een keer hier eten. Aanrader!
Alicia V.
Gourmet
(3 avis)
Note moyenne
9,3 /10
Cuisine
9
Service
10
Cadre
9
  • Date du repas : 25 oct. 2014
Dit weekend was ik voor de derde keer in dit prachtige hotel / restaurant. We worden hier altijd ontvangen met een warm welkom. Wanneer de zon schijnt is het terras heerlijk, maar als het weer wat minder is kun je binnen heerlijk genieten van en hapje en drankje. De Zuid- Afrikaanse wijnen zijn top! De menukaart is heerlijk divers. Het lam en de forel waren onze keuzes, beiden super mals, ze gleden zo van het bot. (of de graat). De gastvrouw en heer zijn zeer vriendelijk en hebben verstand van zaken. De Zuid-Afrikaanse chefkok weet altijd wat bijzonders op tafel te zetten. Bij het brood serveert men bijvoorbeeld dukka, een Z-A kruidenmengsel.

Je kunt zien en proeven dat de eigenaren hart voor de zaak hebben! Een fijne plek in een prachtige omgeving. Een echte aanrader! Je waant je op vakantie in Zuid-(Limburg)Afrika.

Sandra S.
Gastronome
(30 avis)
Note moyenne
4,8 /10
Cuisine
4
Service
4
Cadre
7
  • Date du repas : 21 août 2014
Wij kwamen eigenlijk voor een borrel en bittergarnituurtje, serveerster heb ik niet zien lachen, bitterballen hadden zo lang in de frituur gezeten dat het ragout er uitgelopen was, stokbroodje kon niet gemaakt worden, totaal niet communicatief. Wijn en bier smaakten prima, mooie locatie,
Johannes E.
Gastronome
(34 avis)
Note moyenne
3,3 /10
Cuisine
2
Service
2
Cadre
7
  • Date du repas : 3 mai 2014
De vorige keer (2012) was ik onder de indruk, maar het personeel is nieuw en nu is dit restaurant diep gezakt in mijn waardering. Arrogante ober, geen spannende (Zuid-Afrikaanse) gerechten meer of in ieder geval niets dat erop lijkt (alleen de namen van de gerechten zijn gehandhaafd). Alleen de Zandvliet en Kleine Zalze wijnen zijn er nog. jammer, dit is een mooie plek.
Marina D.
Gastronome
(35 avis)
Note moyenne
8 /10
Cuisine
8
Service
8
Cadre
8
  • Date du repas : 25 avr. 2014
Na een tijdje weer eens terug gekeerd in Slenaken en hier gegeten. Hoewel het wel de indruk geeft dat er ZA gerechten op het menu staan is de werkelijkheid anders. Niks nie Zuid Afrikaans nie. En dat is jammer. Met zijn vieren gegeten en allemaal een goed hoofd- en nagerecht. Zelf had ik asperges, die hadden wel iets meer mogen worden door gegaard. Verder was alles prima en ook de bediening was erg vriendelijk. Echt goedkoop is het niet, 150 euro voor met zijn vieren zonder voorgerecht en koffie is best wel aan de prijs. Maar om nou te zeggen dat ik er nooit meer kom is ook wat kort door de bocht. Ze zouden alleen hun naam wat meer eer aan mogen doen door Zuid Afrikaanse gerechten op het menu te zetten.
Arlo P.
Fin gourmet
(8 avis)
Note moyenne
7,5 /10
Cuisine
8
Service
7
Cadre
7
  • Date du repas : 6 juil. 2013
Op een zaterdagavond hier heerlijk geeten met vrienden wel wat jammer dat er niet meer zo veel zuid Afrikaanse gerechten op het menu staan. Een kritiek punt na tafelen ; om 22.30 gaat het licht uit . Maar zeker een plaats om terug te komen
D. P.
Gastronome
(41 avis)
Note moyenne
7,3 /10
Cuisine
7
Service
7
Cadre
8
  • Date du repas : 3 mars 2013
Mooie ruimte, fijne gashaard, vriendelijke bediening. Lekker gegeten, maar door vele lovende recensies had ik er meer van verwacht. Eten heeft totaal geen indruk gemaakt, we kunnen nu samen, na drie weken, niet meer bedenke wat het was. Ik had vlees, mijn tafelgenoot pasta. Lekkere wijn, dat wel. En goede porties. Als hotelgast heb ik me er over verbaasd dat de broodkorsten die een peutertje van een ander gezelschap op onze eerste avond tijdens het diner in het rond strooide, na drie nachten slapen nog op de grond lagen (het restaurant was op maandag en dinsdag niet open voor diner), terwijl wij steeds in het restaurant ook ons ontbijt kregen, slordig. En doordat het restaurant dicht was op de dagen dat wij er verbleven, en we onverwacht door omstandigheden eerder moesten vertrekken dan gepland, konden wij de high tea niet (mee)krijgen, die in onze deal hoorde. Ik reken dat aan een gebrekkige service van het restaurant, hoewel dat misschien meer een puntje is voor een hotelrecensie?
Yvonne W.
Gastronome
(10 avis)
Note moyenne
8 /10
Cuisine
8
Service
8
Cadre
8
  • Date du repas : 26 déc. 2012
Het eten was hier buitengewoon lekker, en mooi opgemaakt op de borden. Zeer vriendelijke bediening en prima wijnadvies bij de gerechten. Het geld meer dan waard.
Johannes E.
Gastronome
(34 avis)
Note moyenne
8 /10
Cuisine
8
Service
8
Cadre
8
  • Date du repas : 13 oct. 2012
Mooie plek, vriendelijke bediening, Zuid-Afrikaanse wijnen (maar dan wel goeie!) en heerlijke (wild)gerechten. De eendenborst was botermals en lauwwarm, het wildzwijn al even smakelijk. Dit gaat een favoriet adres worden.
Ilona G.
Gastronome
(20 avis)
Note moyenne
8 /10
Cuisine
8
Service
8
Cadre
8
  • Date du repas : 10 oct. 2012
Zowel op het terras als in het restaurant is het goed vertoeven.
's Middags zijn we hier neergestreken voor koffie met superverse Christoffelvlaai.
's Avonds een biertje en een hoofdgerecht genoten.
De gerechten waren verrassend en niet alledaags. Bij het broodplankje kregen we vooraf een verrassend mengseltje van verschillende uitheemse zaden met olie. Als hoofdgerecht springbok, super mals en vol smaak. Een aanrader in Slenaken !
Robbert H.
Gastronome
(10 avis)
Note moyenne
8,8 /10
Cuisine
9
Service
9
Cadre
8
  • Date du repas : 20 sept. 2012
Zeer goed restaurant met fijne bediening. Originele amuse en erg smakelijk. Het hoofdgerecht werd erg mooi gepresenteerd en de uitleg is ook prima. Top dus.
Daan7 .
Gastronome
(23 avis)
Note moyenne
8 /10
Cuisine
8
Service
8
Cadre
8
  • Date du repas : 16 sept. 2012
Indien men eens leuk van de zuid afrikaanse keuken wilt genieten, kan ik u aanraden het hier eens te proberen. met name de bobotti bitterbal viel echt in de smaak. Verder is er en internationale keuken. Het zit op een leuk plekjes in het dal. Buiten op het terras is het ook goed toeven
Frank R.
Gastronome
(16 avis)
Note moyenne
8,3 /10
Cuisine
8
Service
9
Cadre
8
  • Date du repas : 1 sept. 2012
In korte tijd tweemaal gegeten hier. Bediening is erg attent en vriendelijk, precies zoals het hoort! Eten is heerlijk, hebben ook heerlijke Zuid Afrikaanse gerechten. Echt erg goede prijs/kwaliteit verhouding! WIj komen zeker terug als we in de buurt zijn!
Anne V.
Fin gourmet
(7 avis)
Note moyenne
4,3 /10
Cuisine
4
Service
4
Cadre
5
  • Date du repas : 24 juil. 2012
De boterzachte tournedos was op werd mij verteld, maar de ribeye zou even zacht moeten zijn. Niet dus. Jammer, zenig. Dan een half kaasplankje als dessert? Dat zou moeten kunnen volgens de ober. Maar wat schetst mijn verbazing: weer een keer nee en dat binnen een half uur en dat terwijl je als klant gewoon lekker verwend wilt worden op zo'n zwoele avond als deze na een vermoeiende werkdag op een plek waar behoorlijke prijzen worden berekend. En dan een ribeye even duur op de rekening zetten als een tournedos? Ze zijn de weg daar een beetje kwijt geraakt en nemen een terechte klacht van een klant absoluut niet serieus. Verder zit je daar buiten aan de doorgaande weg in een bocht waar de hele avond auto's, motoren en scootertjes langs racen, dus erg ontspannend is het daar niet. Veel geld kwijt voor grote ergernis. Nooit meer!
Kil T.
Gastronome
(64 avis)
Note moyenne
8,8 /10
Cuisine
9
Service
9
Cadre
8
  • Date du repas : 14 juil. 2012
Tijdens een weekendje Zd Limburg hebben we hier 'op de bonnefooi' gegeten. Omdat het goed weer was zaten we buiten op een gezellige plek onder de veranda. Vlotte, correcte bediening. Gekozen voor 'menu van de chef', drie gangen met daarbij een lekkere Zuid-Afrikaanse rosé. Het eten was voortreffelijk!
  • 1
  • 2
TheFork utilise des cookies notamment pour optimiser votre expérience utilisateur, mesurer la performance des sites et faire du retargeting publicitaire. En naviguant sur le site, vous acceptez donc l’utilisation de ces cookies. Plus d’informations ou modifiez vos paramètres.