De Zevende Heerlijkheid

Grensweg 9 6277 NA Slenaken Pays-Bas Plan
8,4 /10
3 avis

Comment se rendre au restaurant De Zevende Heerlijkheid

Comment y aller ?

 • Parking Free parking in the neighborhood

Services

 • Carte de crédit , Mastercard , Visa
 • Restaurant privatisable (60 personnes max.)
 • Animaux domestiques bienvenus , Privatisable
Très bonne table
8,4 /10
Seuls les clients qui sont allés au restaurant après avoir réservé sur TheFork peuvent donner leur avis. Pour en savoir plus sur la façon dont nous modérons les avis, cliquez ici.
 • 10
  1
 • 9
  0
 • 8
  1
 • 7
  0
 • < 7
  1
Cuisine
8,4
Service
8,4
Cadre
8,4
Qualité/prix
Très cher
Niveau sonore
Calme
Temps d'attente
Très long
3/3 avis
Joris V.
1er avis
(1 avis)
Note moyenne
5 /10
Cuisine
4
Service
4
Cadre
8
 • Date du repas : 1 janv. 2019
Op 1 januari gingen we eten in de Zevende Heerlijkheid in Slenaken.


We bestelden een salade met frites i.p.v. brood en een biefstuk, meduim-rare gebakken. Na bijna een uur wachten (terwijl er maar 4 tafels bezet waren) kwamen eindelijk de borden op tafel.


De champignons en spekjes in de salade waren onvoldoende gebakken en niet lekker. Ook werd er brood i.p.v. de bestelde frites geserveerd. De biefstuk was compleet doorbakken (well done) en niet medium-rare zoals besteld. Toen de ober vroeg hoe het eten was hebben we dit ook gezegd. Vreemd genoeg kwam de ober later terug om te zeggen dat de biefstuk volgens de kok wel degelijk medium-rare gebakken was (De biefstuk was compleet droog en bruin = well done).


Omdat we nog plannen voor de avond hadden en het al laat was hebben we de salade en groentes en frites maar opgegeten en hebben we het binnenste deel van de biefstuk en het brood terug laten nemen.


Direct na het hoofdgerecht zijn we maar vertrokken. Omdat alleen de jonge ober aanwezig leek en we geen stampij wilden maken waar de andere gasten bij waren hebben we besloten om maar gewoon te betalen (zonder fooi 52 euro).


Later heb ik nog contact opgenomen met de eigenaar (Koen Schobers, per e-mail) en hem over onze ervaring verteld. Hij wilde alleen in 'discussie' met mij als ik langs kwam (ik woon 250 kilometer ver weg) en hij is van mening dat wij het eten wel lekker vonden omdat de borden leeg waren. Met deze instelling gaat het volgens mij niet lang goed met de Zevende Heerlijkheid.


Een keer wat minder eten serveren kan natuurlijk gebeuren, maar los het dan wel netjes op!


Wij gaan hier nooit meer terug en raden het af om te gaan.
Vincent K.
Fin gourmet
(5 avis)
Note moyenne
10 /10
Cuisine
10
Service
10
Cadre
10
 • Date du repas : 1 mars 2018
Helaas hier niet gegeten. Maar wat een prachtig Grandcafé! Erg sfeervol en mooi ingericht. Inclusief haard en schaakbordtafel! Vriendelijke eigenaren.
MrsAwesome .
Gastronome
(20 avis)
Note moyenne
8 /10
Cuisine
8
Service
10
Cadre
6
 • Date du repas : 7 mai 2017
Na een lange wandeling hier gaan zitten om te eten.
Bediening is uiterst aardig.
Eten is ongecompliceerd, maar erg lekker!! De huisgemaaktje frietjes zijn verrukkelijk...
Prijs is helemaal prima. €120 voor 4 personen. We hadden elk een hoofdgerecht, nagerecht en 2 lekkere bieren. Oh en een extra portie frietjes ;)
We zaten in de serre en de aankleding zou wel wat gezelliger kunnen daar.
TheFork utilise des cookies notamment pour optimiser votre expérience utilisateur, mesurer la performance des sites et faire du retargeting publicitaire. En naviguant sur le site, vous acceptez donc l’utilisation de ces cookies. Plus d’informations ou modifiez vos paramètres.