El Sueno Hoogerheide

Raadhuisstraat 104 4631 NJ Hoogerheide Pays-Bas Plan
8,9 /10
5 avis
23 avis

Comment se rendre au restaurant El Sueno Hoogerheide

Excellente table
8,9 /10
Seuls les clients qui sont allés au restaurant après avoir réservé sur TheFork peuvent donner leur avis. Pour en savoir plus sur la façon dont nous modérons les avis, cliquez ici.
 • 10
  1
 • 9
  3
 • 8
  0
 • 7
  1
 • < 7
  0
Cuisine
9,1
Service
9
Cadre
8,3
Qualité/prix
Intéressant
Niveau sonore
Calme
Temps d'attente
Court
5/5 avis
Gerard W.
1er avis
(1 avis)
Note moyenne
10 /10
Cuisine
10
Service
10
Cadre
10
 • Date du repas : 22 août 2018
Vanavond gedineerd voor de SeniorenavondAlles was prima.
Goed verzorgd, niet tevvel, vriendelijke bedoening.
Voor herhaling vatbaar!
Gerard en riet withagen
Toon G.
Gastronome
(27 avis)
Note moyenne
9,5 /10
Cuisine
10
Service
10
Cadre
8
 • Date du repas : 20 mars 2017
Sinds enkele jaren bestaat El Sueño in Hoogerheide. Gerund door jonge mensen met liefde voor het vak. De ontvangst is vriendelijk en we krijgen een ruim tafeltje bij het raam. De drankjes en de kaart komen vlot. Dan komt een amuse van het huis en nog warme broodjes met daarbij pesto, kruidenboter en olijfolie. De tomaten-crèmesoep is heerlijk. Mijn partner kiest de tournedos en ik bestel een duo van kabeljauw en zalm. Na een klein half uurtje worden de gerechten gebracht met lekkere zelfgemaakte frietjes en mayo. De gerechten liggen op een bedje van warme groeten. Verder is er geen rauwkost bij geserveerd. Waarschijnlijk gaat dit meestal onaangeroerd terug naar de keuken. Dat hoor ik tenminste vaak van de eigenaren. Het eten is prims bereid en smaakt ons goed. Ter afsluiting een creme catalana en na 2 uur staan we weer op straat. De inrichting van El Sueño is gezellig en ruim. Je kijkt niet op het bord van de buren. Er zijn ruime parkeermogelijkheden achter de tegenover gelegen Jumbo. Naar onze mening biedt El Sueño een mooie menukaart met voldoende keus tegen redelijke prijzen.
Nancy V.
Gourmet
(3 avis)
Note moyenne
9 /10
Cuisine
10
Service
10
Cadre
6
 • Date du repas : 14 oct. 2016
Mooie kaart die met de seizoenen meegaat. Verrassingmenu van de chef is een aanrader en ook deze keer weer voor gekozen. Vooraf een lekkere G & T en als eerste gang scampi's met een goed pittige saus, dat hadden ze goed onthouden van vorige keer dat we hadden aangegeven dat we de jalapeno's mistten van de eerste periode dat ze open waren, leuke geste! Daarna een lekkere en goed warme kop kerriesoep, rijkgevuld met kip. Hoofdgerecht was een supermalse kalfssteak, lekker dik en perfect gebakken, dus niet te ver door of te droog, heerlijk sappig en mals. Zelden een betere gegeten! Aangevuld met een champignonsaus, diverse groente en voldoende frites. Toetje was ook een feestje met limoncello panacotta, hazelnoot ijs en een amaretto parfait. Ivm wandelafstand ook een geslaagd wijn arrangement erbij genomen, er wordt niet zuinig geschonken. Was weer heerlijk avondje met zeer vriendelijke bediening die ook graag wat over de wijnen uitleggen en zelfs een lokale wijn serveren die erg goed is. In de zomer een leuk (lounge) terras voor een lekkere cocktail met een hapje of wat lekkers van de tapas, die je ook als lunch of avondmaal kan nuttigen met huisgemaakte sangria.
Giel V.
Fin gourmet
(7 avis)
Note moyenne
7,3 /10
Cuisine
7
Service
8
Cadre
7
 • Date du repas : 15 août 2016
Het buitenbord met daarop de aankondiging tuinterras plus de keuze uit 3 veggie hoofdgerechten deed ons besluiten om maar eens het gangetje door te lopen waar we een ruime binnenplaats vonden die redelijk uitnodigend oogt. De begroeing moet nog groeien, de publieke belangstelling ook. Jammer, want de nieuwe (zo werd ons verteld) exploitant deed zijn best en het eten is qua prijskwaliteitverhouding best in orde. We kregen nog een klein (gratis) voorafje, de twee veggie gerechten waren aardig maar zonder enige franje: een smaakvol gevulde paprika (goed, met o.a. spinazie) en een voor ons wat minder smakelijke gevulde portobello werden zonder enige garnituur opgediend. Misschien een bedje van spinazie of zo erbij? De frites waren okee, maar de optie rijst zou ook prima kunnen zijn.
Boertje2 .
Gourmet
(3 avis)
Note moyenne
9 /10
Cuisine
9
Service
10
Cadre
8
 • Date du repas : 3 juin 2016
Voor het eerst daar gaan eten met mijn vrouw.
De gerechten waren tot in de puntjes verzorgd en de bediening was vlot en vriendelijk.
We hadden het weekmenu en het voorgerecht bestond uit Carpaccio van Serranoham met compote van meloen (voortreffelijk). Het hoofdgerecht Rumpsteak met champignonsaus en was heel goed klaargemaakt. Alles voor een vriendelijke prijs.Een bezoek aan dit restaurant is beslist een aanrader.
TheFork utilise des cookies notamment pour optimiser votre expérience utilisateur, mesurer la performance des sites et faire du retargeting publicitaire. En naviguant sur le site, vous acceptez donc l’utilisation de ces cookies. Plus d’informations ou modifiez vos paramètres.