La Place Bergen Op Zoom

Zoomvlietweg 57 4624 RP Berg-op-Zoom Pays-Bas Plan
6,7 /10
8 avis

Comment se rendre au restaurant La Place Bergen Op Zoom

6,7 /10
Seuls les clients qui sont allés au restaurant après avoir réservé sur TheFork peuvent donner leur avis. Pour en savoir plus sur la façon dont nous modérons les avis, cliquez ici.
 • 10
  0
 • 9
  0
 • 8
  1
 • 7
  1
 • < 7
  5
Cuisine
6,4
Service
5,4
Cadre
6,5
7/7 avis
Piet V.
Gastronome
(129 avis)
Note moyenne
2,5 /10
Cuisine
2
Service
2
Cadre
4
 • Date du repas : 12 janv. 2018
We waren hier gestopt voor de lunch. De broodjes die we wilden nemen lagen al uitgestald klaar. De kaas op enkele baguettes was hard geworden aan de randen en erg zweterig. Zag er niet vers en zelfs onsmakelijk uit. De borden waren niet schoon, er zaten etensresten op en onder. Daarnaast zat er op alle borden zetmeelaanslag van de vaatwasser, waarschijnlijk door een te lage wastemperatuur. Personeel was niet achter de counter aanwezig maar stond verderop in een groepje te kletsen. Al met al niet uitnodigend om hier lekker te lunchen. Dit was La Place onwaardig. Jammer
Hans S.
Gourmet
(2 avis)
Note moyenne
5 /10
Cuisine
6
Service
2
Cadre
6
 • Date du repas : 27 avr. 2017
Heb op 26-4-'17hier gegeten.Wilde de zalm proberen met salade en friet.Kreeg van die puber achter de grill te horen ...je kan het komen halen over 9 minuten.Ten eerste wens ik aangesproken te worden met U ipv.JE!Ten tweede ik moest het komen halen.Geen geweldige service!Heb maar een kippepoot genomen want die was direct leverbaar.Nee,geen goede ervaring.Doe hier wat aan!
Hans S.
Gourmet
(2 avis)
Note moyenne
3 /10
Cuisine
2
Service
2
Cadre
6
 • Date du repas : 26 avr. 2017
Bestelde zalm met salade en friet..zegt die puber achter de grill... .je(je?)(ik heb niet samen in het weiland gestaan met dat joch)kan het over 10 min.komen halen.Word niet eens naar je tafel gebracht.Dus maar kip genomen want die was direct leverbaar.Zal iedereen afraden hier te gaan eten!!!
Bernard K.
1er avis
(1 avis)
Note moyenne
4,8 /10
Cuisine
4
Service
6
Cadre
5
 • Date du repas : 13 juil. 2016
Medewerkers deden hun best maar de kwaliteit was bar en boos (kabeljauwfilet) Had buitenlandse gasten en schaamde me diep. Zo slecht nog nooit gegeten.
Huub F.
Gourmet
(3 avis)
Note moyenne
4,3 /10
Cuisine
3
Service
5
Cadre
6
 • Date du repas : 27 nov. 2015
De aanbieding van maaltijden tegen een kortingsprijs tussen 17.00 en 19.00 hangt wel beneden in de winkel, maar niet boven in het restaurant. 'De posters zijn nog steeds niet geleverde', verklaart de manager. Wij bestellen de pasta, maaltijdsalade en kalkpensaté. De maaltijdsalade smaakt lekker, al zou ik er zelf een beetje olijfolie bijgedaan hebben. De pasta is erg plakkerig en ook nog eens koud. De saté is ronduit onsmakelijk. Het vlees is niet gaar en de satésaus een waterig drapje dat er in een schaaltje bijgeleverd wordt. De 'kok' erkent dat het zo niet hoort, maar we ontvangen niets ter vervanging. Helaas een heel slechte ervaring, hier komen we niet meer terug.
Ana W.
Gourmet
(4 avis)
Note moyenne
8 /10
Cuisine
8
Service
7
Cadre
9
 • Date du repas : 19 juil. 2015
Het is een blijft een La Place. Met verwachtingen "in check" het is een zeer goed wegrestaurant. Eten is netjes vers geprepareerd en altijd voldoende. Derde keer gestopt op weg van of naar Middelburg. De enige min punt (net als bij alle andere La Place's) de bestekken zijn nooit echt schoon...
Janelle C.
Gastronome
(104 avis)
Note moyenne
7,8 /10
Cuisine
8
Service
8
Cadre
7
 • Date du repas : 16 oct. 2013
"Nou nou", dacht ik toen ik de laatste (en enige 4) recensies zag van dit wegrestaurant aan de A58, bij de Wouwse Tol net voorbij Bergen op Zoom.
Maar goed, de laatste dateert alweer van bijna anderhalf jaar geleden, dus ik denk dat deze LaPlace in de tussentijd flink op de schop is geweest.
Want ik heb een poosje terug voor het eerst in lange tijd een goede ervaring gehad in een wegrestaurant! Toegegeven, het was vrij rustig om 12.30 uur in de middag.
We gingen voor safe en bestelde een Italiaanse Burger en een verse pizza. De jongeman zei ons dat wij niet hoefden te wachten; hij kwam onze bestelling brengen als het klaar was.
Goh, dat heb ik nou nog nooit meegemaakt in een LaPlace! Maar goed, met op onze dienbladen alleen een kop koffie bij de kassa afgerekend (uiteraard ook eerlijk de gerechten genoemd nadat de cassiere per abuis eerst alleen de koffie had aangeslagen) en plaatsgenomen aan een tafel bij het raam.
Na ongeveer 10 minuten kwam de jongeman aanlopen met een bord verse dampende goed belegde pizza en een bord met een grote burger, salade en friet. Op zowel de pizza als de burger met garnituur he-le-maal niets om op aan te merken. Vers broodje welke even op de gril was gelegd, goed gegrilde sappige burger, verse groenten en goed gebakken friet.
Het blijft toch een wegrestaurant, dus zelf je blad met lege borden wegbrengen, maar onderweg naar de afruimband werden we door diverse jonge personeelsleden netjes 'begroet' met een vriendelijk "Dank u wel en graag tot ziens!"
De inrichting is schoon en wat je van een wegrestaurant mag verwachten en heeft nog wat ouderwetse (historische?) features, maar de tafels en stoelen zijn modern en praktisch.
Overigens is mijn ervaring al poosje geleden, dus de exacte datum weet niet meer precies.

TheFork utilise des cookies notamment pour optimiser votre expérience utilisateur, mesurer la performance des sites et faire du retargeting publicitaire. En naviguant sur le site, vous acceptez donc l’utilisation de ces cookies. Plus d’informations ou modifiez vos paramètres.