Parcourez les plats de ce restaurant pour vous ouvrir l'appétit.
Dernière mise à jour
11 novembre 2024
Chef
Margherita Mazzocchi e Giacomo Guidone
Type de cuisine
Italien
Photos du menu (4)
Toutes les photos de plats (53)
Voorgerechten
Il tagliere (minimum twee personen)
18 €
Een selectie van DOP (beschermde oorsprongsbenaming) vleeswaren en kazen met bruschetta, gemaakt van ons huisgemaakt brood met tomaat en stracciatella di burrata
Rundscarpaccio alla piemontese
18 €
Op een bedje van rucola, parmezaanse kaas, balsamico-parels, mediterraanse pijnboompitten en geroosterde kerstomaatjes.
Veggy - pugliese burrata
16 €
Op siciliaanse caponata van groenten, basilicumolie, krokant parmezaanse kaaskoekje
Torretta di polpo
18 €
Krokante octopus op een bedje van siciliaanse caponata, met geroosterd brood en burrata
Cozze all'italiana
16 €
Italiaanse mosselen in pittige tomatensaus met geroosterd brood
Tiramisu
10 €
Pastagerechten
Spaghetti carbonara
24 €
Met pecorino, ei en krokant spek
Tagliatelle margherita
22 €
Met ragu van belgisch vlees dat wordt met de hand gesneden
Veggy - ravioli
22 €
Vers gemaakte ravioli gevuld met ricotta en spinazie in een saus van gele en rode kerstomaatjes, met basilicum, pijnboompitten en burrata
Linguine alle vongole
26 €
Met verse "vongole veraci"
Paccheri
27 €
(een napolitaanse pastasoort) met zeven soorten vis
Authentieke lasagne bolognese
21 €
Een klassieke italiaanse lasagne, volledig vers en handgemaakt. Gelaagd met romige bechamelsaus, smaakvolle bologneseragù, smeltende mozzarella en geraspte parmezaanse kaas. Elk ingrediënt is zorgvuldig bereid volgens traditionele recepten, voor een rijke en volle smaakervaring
Paccheri mer kreeft
34 €
Lasagna goud
35 €
Vlees - en visgerechten
Black angus tagliata
42 €
Met rucola en parmezaanse fondue, balsamico-reductie van modena DOC, met geroosterde aardappelen en groenten
Entrecote van black angus
42 €
Met groene pepersaus, aardappelpuree en groenten in gezouten boter
Saltimbocca alla romana
29 €
Saliejus, krokante rauwe ham en aardappelpuree
Filetto di branzino
30 €
Zeebaarsfilet met geurige broodkorst, groenten en mediterrane saus
Polpo grigliato
36 €
Gegrilde octopus-tentakels op een crème van erwten, babywortels en confitaardappelen
Cacciucco alla livornese
28 €
Een traditionele toscaanse visschotel. Deze stoofpot is rijk gevuld met verschillende soorten vis en zeevruchten, gekookt in een smaakvolle tomatensaus met knoflook, wijn en kruiden. Geserveerd met geroosterd brood
Calamari fritti
25 €
Octopus
28 €
Zeebaars opgerold met groenten
32 €
Dessert
Zabaglione met marsala en vanille-ijs
12 €
Dame blanche
12 €
Met chocoladeschilfers, slagroom en warme chocoladesaus
Klassieke italiaanse tiramisù
10 €
Tortino caldo al cioccolato
12 €
Chocoladetaartje met vanille-ijs en krokant pistachekoekje
Gekaramelliseerde gegrilde ananas
12 €
Met mango-ijs en krokant bladerdeeg
Tartufo al limoncello
10 €
Tartufo al pistacchio
12 €
Questions fréquentes
En moyenne, le montant de l'addition au restaurant Margherita Ristorante Italiano est de 59 €. Le prix moyen est calculé pour un repas entrée/plat ou plat/dessert, boissons non comprises. Les prix ont été fournis par le restaurant.
Le chef du restaurant Margherita Ristorante Italiano est Margherita Mazzocchi e Giacomo Guidone.
Oui, le restaurant Margherita Ristorante Italiano offre -30% sur la carte. Réservez votre table et profitez sans attendre votre réduction sur TheFork !
Oui, le restaurant Margherita Ristorante Italiano a été identifié comme ayant des plats végétariens au menu.
Oui, le restaurant Margherita Ristorante Italiano a été identifié comme ayant des plats végans au menu.
Tout à fait, le restaurant Margherita Ristorante Italiano a été identifié comme ayant des plats sans gluten au menu.
Réserver une table pour
Réservez gratuitement
Êtes-vous un restaurateur ?
Inscrivez votre restaurant
Donnez-nous plus de détails, et nous vous contacterons le plus rapidement possible.
Déjà client
Connectez-vous à LaFourchette Manager et contactez-nous avec le Chat.