Museum Cafe Mokum

Kalverstraat 92 1012 PH Amsterdam Pays-Bas Plan
Prix moyen 21 €

Prix du restaurant

Prix moyen à la carte
21 €
(prix moyen à la carte calculé sur une base entrée/plat ou plat/dessert hors boisson)
Les prix et les plats sont susceptibles de changer. Ces prix s'entendent hors promotion. Les prix affichés tiennent compte de la TVA.

Comment se rendre au restaurant Museum Cafe Mokum

Horaires d'ouverture

Monday untill Sunday 10:00 - 17:00

Services

Seuls les clients qui sont allés au restaurant après avoir réservé sur TheFork peuvent donner leur avis. Pour en savoir plus sur la façon dont nous modérons les avis, cliquez ici.
 • 10
  0
 • 9
  0
 • 8
  2
 • 7
  3
 • < 7
  1
Qualité/prix
Intéressant
Niveau sonore
Modéré
Temps d'attente
Court
6/6 avis
Josefien_Wouda .
Gastronome
(51 avis)
Note moyenne
8 /10
Cuisine
6
Service
10
Cadre
10
 • Date du repas : 7 juil. 2018
Voor museumbezoek geluncht op terras Museumcafé Mokum. Ook bereikbaar zonder (verplicht) museumbezoek. Wat een fantastische locatie! De oude linde in het midden biedt voldoende schaduw in deze zinderende zomer en maakt de bezoeker nog meer gewaar van de historische waarde van deze plek. Personeel is on-Amsterdams vriendelijk. Een verademing in onze "lieve stad". Van de jongen die de tafel afruimt tot de floormanager: allemaal even aardig. Voor de koffie mag nog wel eens gekeken naar of gesproken met de leverancier: die is matig. Neigt naar slap. Tafelgenoot heeft tot haar tevredenheid tosti De Magere Brug genuttigd. Ikzelf koos voor Landbrood Old Amsterdam. Aardig, maar niet heel bijzonder broodje, maar dat is een euvel wat ik vaker zie: Landbrood (of Oerbrood of andere "fancy" term) suggereert een lekkere stevige boterham, maar is waarschijnlijk gewoon wit met een kleurtje. Creativiteit beleg is voldoende. Likje appelstroop op (vierkantje) plakjes Old Amsterdam. Kortom: eten en drinken zijn zozo (voor toeristen waarschijnlijk ruim voldoende), maar personeel en locatie maken dat ik dat voor lief neem en zeker nog eens terugkom.
Femke-78 .
1er avis
(1 avis)
Note moyenne
8,5 /10
Cuisine
8
Service
10
Cadre
8
 • Date du repas : 28 févr. 2018
We zijn met onze groep geweldig geholpen. Personeel was vriendelijk en behulpzaam en de prijzen zijn voor Amsterdam best te doen. De locatie is prachtig en het eten was heerlijk. Wat me opviel was het oog voor detail. Citroenschijfje in cola (vers), gevouwen servetjes, saucijzenbroodjes werden geserveerd in een puntzakje. Erg leuk.
Peter S.
Gastronome
(520 avis)
Note moyenne
7,5 /10
Cuisine
7
Service
8
Cadre
8
 • Date du repas : 23 janv. 2016
Een ideale plek om te lunchen als je even wil ontsnappen aan de hectiek van bijvoorbeeld de Kalverstraat. En als de temperatuur het toelaat kun je buiten zitten omringt door de muren van het Amsterdam Museum. Enfin, op een mooie lentedag in januari ben ik toch maar binnen gaan zitten. Ik had een muntthee, de groentesoep en de omelet met brie, rode ui, spinazie, courgette en champignon. De soep smaakte oké maar leek me al enkele malen opgewarmd. De omelet met daarbij geroosterd brood en wat aangemaakte sla smaakte goed. Wat tegenviel was de prijs: zowel de thee als de omelet waren te duur. De service was trouwens uitstekend.
Peter G.
Gastronome
(105 avis)
Note moyenne
7,5 /10
Cuisine
7
Service
8
Cadre
8
 • Date du repas : 15 mars 2013
Vandaag hier met een vriend geluncht nadat we de Gouden Eeuw tentoonstelling in het museum bekeken hadden (ga dat zien!) en daarna trek kregen. Mijn vriend had een geitenkaassalade die hij met smaak heeft opgegeten en ik had een clubsandwich die prima smaakte. Geen grote hoogvlieger, maar keurig in orde en heel smakelijk. Die wil ik best nog eens komen eten. En de bediening was keurig, niets op aan te merken. Ik herken die negatieve oordelen uit het recente verleden dus niet: mij zien ze nog wel eens terug als ik in de buurt ben.
Barbara N.
Gourmet
(2 avis)
Note moyenne
7 /10
Cuisine
7
Service
7
Cadre
7
 • Date du repas : 8 févr. 2013
Heb hier afgelopen vrijdag van een lekkere lunch genoten. Landbrood met warme beenham en honingmosterdsaus. Een dikke snee vers, donker brood. Beenham regelrecht uit de pan. Niet heel origineel wellicht, maar prima in uitvoering. De muffin die we namen met het tweede kopje thee was weliswaar voorverpakt, maar smaakte lekker en was ook goed van structuur. Bediening werkt hard.
Nina S.
Gastronome
(36 avis)
Note moyenne
3,3 /10
Cuisine
1
Service
5
Cadre
6
 • Date du repas : 22 déc. 2012
Je betaalt hier duidelijk voor de locatie.
Eten is slecht: broodje warme beenham was steenkoud, na terugsturen ook (en belegd met minder ham!).
De bediening lijkt hun best te doen, maar bij het afrekenen (waar je bijna 10 minuten voorbij de kassa in de rij staat), kijk je uit op drankjes die net zo lang op de counter staan af te koelen. Alleen een aanrader dus als je een colaatje wil drinken!
TheFork utilise des cookies notamment pour optimiser votre expérience utilisateur, mesurer la performance des sites et faire du retargeting publicitaire. En naviguant sur le site, vous acceptez donc l’utilisation de ces cookies. Plus d’informations ou modifiez vos paramètres.