Parkhotel het Gulpdal

Dorpsstraat 40 6277 NE Slenaken Pays-Bas Plan
  Prix moyen 25 €
  7,8 /10
  15 avis
  13 avis

  Un mot sur le restaurant Parkhotel het Gulpdal

  Everything at Gulpdal is fresh

  The heart of Hotel het Gulpdal is the elegant restaurant -beautifully set tables in a classic decor or in the veranda. Everywhere are fresh flower decorations, which form a parallel with the dishes focused on natural flavour and fresh seasonal products. The wine cellar makes it complete. Surrender to the relaxing hospitality of Limburg, pristine nature and the Burgundian ambiance.

  Prix du restaurant

  Prix moyen à la carte
  25 €
  (prix moyen à la carte, basé sur les prix de la carte du soir, hors boissons, fournis par le restaurant. Non contractuel)
  Les prix et les plats sont susceptibles de changer. Ces prix s'entendent hors promotion. Les prix affichés tiennent compte de la TVA.

  Comment se rendre au restaurant Parkhotel het Gulpdal

  7,8 /10
  Seuls les clients qui sont allés au restaurant après avoir réservé sur TheFork peuvent donner leur avis. Pour en savoir plus sur la façon dont nous modérons les avis, cliquez ici.
  • 10
   2
  • 9
   2
  • 8
   3
  • 7
   1
  • < 7
   6
  Cuisine
  7,8
  Service
  7,5
  Cadre
  8,2
  13/14 avis
  Susanne V.
  Gastronome
  (15 avis)
  Note moyenne
  6,5 /10
  Cuisine
  6
  Service
  6
  Cadre
  8
  • Date du repas : 27 sept. 2018
  Wij hebben hier een kamer geboekt op basis van halfpension, tijdens het reserveren vond ik de eigenaresse erg opdringerig. Bij aankomt was het personeel ook niet symphatiek, het was zeker geen warm welkom. De kamer was prima. Het avondeten was zeer karig, dit heb ik ook aangegeven. Bedienend personeel was ook niet erg vriendelijk.
  Tijdens het uitchecken bemerkte ik dat de rekening niet klopte, er werden andere prijzen berekend voor de wijn en port dat dat er op de kaart stond vermeld. Ook dit heb ik aangegeven en het verschil heb ik wel teruggekregen. Een excuus had wel op z’n plaats geweest.
  Al met al was het bedrag wat we moesten betalen veel te veel voor wat we ervoor hebben gekregen.
  Wij komen hier zeker niet meer terug!
  Omgeving is prachtig maar gelukkig zijn er meerdere leuke hotels in de omgeving.
  Svetlana K.
  1er avis
  (1 avis)
  Note moyenne
  6,5 /10
  Cuisine
  6
  Service
  6
  Cadre
  8
  • Date du repas : 7 oct. 2017
  De bediening was traag en vergeetachtig. Het eten was oké maar niet super. Je krijgt te weinig voor dat geld. Mijn vriend was ff weg en het hoofdgerecht was toch gebracht aan tafel. Dus toen mijn vriend terug was, was het eten al koud. Dat kun je niet maken.
  Anita D.
  1er avis
  (1 avis)
  Note moyenne
  5,5 /10
  Cuisine
  6
  Service
  2
  Cadre
  8
  • Date du repas : 8 avr. 2017
  We zijn hier een paar keer geweest en alle keren hebben we gezeur gehad over de rekening. De laatste keer waren we met een groep vrienden en bij een klein beetje natellen en mailen onderling bleek iedereen wel heel erg veel voor de drank te hebben betaald. Ze maken hier gewoon misbruik als mensen een paar glaasjes wijn op hebben en dan niet zo goed meer op de rekening letten. Wij voelen ons echt opgelicht en gaan hier nooit meer terug keren.
  Norbert P.
  Gastronome
  (17 avis)
  Note moyenne
  9,5 /10
  Cuisine
  10
  Service
  8
  Cadre
  10
  • Date du repas : 27 nov. 2016
  Geraffineerde maaltijd in een erg chique kader. Enig minpuntje was dat we bij het binnenkomen hebben moeten zoeken naar iemand die ons de weg zou wijzen.
  Bertgeene G.
  Fin gourmet
  (5 avis)
  Note moyenne
  8,8 /10
  Cuisine
  9
  Service
  8
  Cadre
  9
  • Date du repas : 30 août 2016
  Park hotel is schitterend gelegen met uitzicht op de limburgse heuvels. Het restaurant heeft geen a la carte maar een dagelijks wisselend 3 gangenmenu. Eten was prima,zowel voorgerecht als hoofdgerecht. Dessert was klasse. Het restaurant is ietwat vormelijk, met een vlotte bedient.
  Paul W.
  1er avis
  (1 avis)
  Note moyenne
  4,3 /10
  Cuisine
  3
  Service
  5
  Cadre
  6
  • Date du repas : 28 août 2016
  Wat een aanfluiting! Een menu van nog geen €25,00 wat €49,00 kost. Zou het geen actie van AH zijn geweest had de rekening €120,00 bedragen! Dit lijkt gewoon op diefstal, het zou verboden moeten worden om dergelijke bedrijven te laten deelnemen aan een actie. Totaal niet gastvrije eigenaresse. Dit bedrijf laat zien hoe het niet hoort in de horeca, weinig leveren voor veel geld. Goedkope ingrediënten, kleine porties met een prijs van een sterrenmenu, wat een pretenties! Absoluut geen aanrader.
  - -.
  1er avis
  (1 avis)
  Note moyenne
  6,8 /10
  Cuisine
  8
  Service
  4
  Cadre
  7
  • Date du repas : 23 août 2016
  Mooie locatie in pittoreske Limburgse omgeving.
  Het eten was prima, complimenten voor de kok.
  De service was allerbelabberdst! Hadden buiten gereserveerd maar werd een binnentafel. Lange wachttijden, geen toelichting op eten dat werd geserveerd, obers wisten ook echt niet wat ze precies serveerden, wijn bij eten werd vergeten nadat eten was geserveerd, uiteindelijk zelf ober opgezocht en gevraagd wijn te serveren, hetgeen gebeurde maar helaas geen rose maar een rode wijn die uiteindelijk werd vervangen door een rosé. Het lekkere eten viel in de schaduw van de slechte service waardoor de het avondje uit een avondje frustratie werd. De ober hebben we tijdens het afrekenen uitvoerig meegenomen in onze frustratie. Hij gaf aan dat het druk was ............. . Er wordt verder niets mee gedaan behalve het aanbod dat als we nog eens terug zouden komen we een kop koffie aangeboden kregen.
  Jammer, jammer, jammer, restaurateur is een echt vak! Deze mensen snappen het nog niet helemaal. We waren eerst nog van plan om in het najaar een weekend terug te komen in dit hotel maar dat gaan we nu zeker niet meer doen.
  Kees B.
  Gastronome
  (11 avis)
  Note moyenne
  9 /10
  Cuisine
  9
  Service
  9
  Cadre
  9
  • Date du repas : 18 juil. 2016
  Zeer goede kwaliteit. Niet goedkoop maar dat werd gecompenseerd door het gebodene.
  Aangezien 1 3-gangen menu gratis was met de AH-restaurantactie viel voor ons de prijs natuurlijk erg mee. Vriendelijk personeel en een prachtige omgeving.
  Tofra S.
  Fin gourmet
  (9 avis)
  Note moyenne
  8 /10
  Cuisine
  8
  Service
  7
  Cadre
  9
  • Date du repas : 17 juil. 2016
  Gaan eten met de AH restaurant actie. Het etablissement is mooi en sfeervol, eten was lekker maar de bediening was ietwat aan de stugge kant.
  J.W. W.
  Gastronome
  (209 avis)
  Note moyenne
  10 /10
  Cuisine
  10
  Service
  10
  Cadre
  10
  • Date du repas : 10 juin 2016
  Opnieuw geboekt voor een 4-daags verblijf in Hotel Romantik Het Gulpdal. Een bijzonder mooi restaurant-hotel met prachtig interieur.

  Iedere dag is er een nieuw 4-gangen menu met bijpassende wijnen. Zeer vriendelijke en accurate bediening. Vooral de professionele maar altijd persoonlijke attentie van al het bedienend personeel, maar in het bijzonder van Chantal, was erg fijn.

  Misschien niet het goedkoopste restaurant in de regio, maar de kwaliteit maakt deze ervaring meer dan goed. Een aanrader voor wie nog niet eerder is geweest. Voor ons voor herhaling vatbaar.
  - -.
  1er avis
  (1 avis)
  Note moyenne
  5,8 /10
  Cuisine
  5
  Service
  5
  Cadre
  8
  • Date du repas : 2 mars 2016
  Een periode geleden hier gegeten van buitenaf. We hadden de keuze uit 1 menu wel met een keuze per gang maar ook niet om over naar huis te schrijven. De smaken waren goed maar enigzins ouderwets. De mannelijke bediening was erg stijf misschien wel wat de mensen hier zoeken maar voor ons geen herhaling meer hier. Op het moment dat we de rekening kregen schrokken we enigzins € 80,- voor een hoofdgerecht/dessert 2 glazen wijn en 2 watertjes is ons toch te gortig. Ook hierom geen vervolg.
  J.W. W.
  Gastronome
  (209 avis)
  Note moyenne
  10 /10
  Cuisine
  10
  Service
  10
  Cadre
  10
  • Date du repas : 19 août 2015
  Tijdens ons vierdaagse verblijf drie maal uitstekend gedineerd in Parkhotel Gulpdal. Iedere avond aan een prachtig gedekte tafel in de serre een viergangen menu met keuzemogelijkheden. Iedere avond opnieuw een verrassing. De keukenbrigade slaagt erin om telkenmale nieuwe culinaire creaties te creëren. Knap! Steeds gebruik gemaakt van de aanbevolen wijnen. Ook hier steeds opnieuw andere wijnen. De bediening is adequaat en professioneel en heeft aandacht voor de gasten. Niet alleen het hotel is aanbevelenswaardig, maar ook het restaurant. Wat ons betreft, gaan we zeker terug naar Parkhotel Gulpdal in Slenaken.
  Sandra S.
  Gastronome
  (30 avis)
  Note moyenne
  8 /10
  Cuisine
  8
  Service
  8
  Cadre
  8
  • Date du repas : 21 août 2014
  Super!! Heerlijke overnachting geboekt incl. diner, je kunt niet a la carte eten, maar je kunt kiezen uit 2 3gangen diners, vitello tonato was heerlijk, tomatenbouillon met heeeel klein beetje mozzarella en basilicum, heerlijk van smaak, als hoofdgerecht at mijn man de parelhoensupreme met cantharelsaus, was goed. Ik had roodbaars, echter vond ik deze wat droog, heerlijke chardonnay als huiswijn in een mooie ambiance, vriendelijke mannelijke bediening. Het ontbijt was ook uitgebreid en goed verzorgd. Wij komen zeker nog een keer onthaasten!
  TheFork utilise des cookies notamment pour optimiser votre expérience utilisateur, mesurer la performance des sites et faire du retargeting publicitaire. En naviguant sur le site, vous acceptez donc l’utilisation de ces cookies. Plus d’informations ou modifiez vos paramètres.