Restaurant De Lindenhoeve

Beestenmarkt 4 4524 EA Sluis Pays-Bas Plan
8,5 /10
7 avis
321 avis

Comment se rendre au restaurant Restaurant De Lindenhoeve

Excellente table
8,5 /10
Seuls les clients qui sont allés au restaurant après avoir réservé sur TheFork peuvent donner leur avis. Pour en savoir plus sur la façon dont nous modérons les avis, cliquez ici.
 • 10
  1
 • 9
  1
 • 8
  1
 • 7
  1
 • < 7
  3
Cuisine
8,6
Service
8,5
Cadre
8,6
Qualité/prix
Intéressant
Niveau sonore
Calme
Temps d'attente
Court
7/7 avis
Jean B.
Gourmet
(3 avis)
Note moyenne
10 /10
Cuisine
10
Service
10
Cadre
10
 • Date du repas : 19 août 2018
Allereerst een kleine drie kwartier op het gezellige buitenterras een aperitief gedronken. Vervolgens de kaart bekeken en wij besloten om ons diner binnen te gaan gebruiken. Dit, omdat het buiten toch behoorlijk begon af te koelen. Wij kozen als entree de dagsoep, een heerlijke selderiesoep! Mijn vrouw nam daarna de zeebaars en ik koos voor een Belgische steak. Beide hoofdgerechten waren uitstekend van smaak, ruim voorzien van lekkere verse groenten en uitstekende gebakken aardappeltjes. Het was teveel om nog een dessert te kiezen, maar een goede cappuccino ging er dan wel nog in. Resumerend: voor ons absoluut een adres om terug te gaan! Vriendelijke bediening, prettige sfeer, uitstekende toiletvoorziening.
Bart W.
Gourmet
(2 avis)
Note moyenne
6,5 /10
Cuisine
6
Service
6
Cadre
8
 • Date du repas : 17 août 2017
Ondanks de sfeervolle inrichting viel ons dit toch best tegen. Veel niet Nederlands sprekende bediening. Gezien de prijzen op de menu kaart had ik veel meer verwacht dan het simpele (boeren)omeletje met eenvoudig brood. Prijs/kwaliteit is absoluut niet in verhouding. Het kleine glaasje jus d'orange stond inmiddels voor €5,85 op de rekening!! Teleurstelling voor een gezellig uitziende tearoom.
Jan-Willem V.
Gourmet
(4 avis)
Note moyenne
9 /10
Cuisine
9
Service
9
Cadre
9
 • Date du repas : 27 août 2016
We hebben heerlijk geluncht bij de Lindehoeve. Onze jonge kinderen hebben fijn gespeeld in de leuke speeltuin Lindeland, terwijl wij op het gezellige terras hebben genoten van het weer en van de entourage. Mooie modern landelijke stijl, comfortabele stoelen, fleurige tuin, vriendelijk en keurig verzorgd (mooie passelijke tenue) personeel.
De salades zijn groot en lekker, net als de dagsoep, de tosti's en de pannekoeken.

Heerlijk tot rust gekomen.
Rutger D.
Gastronome
(18 avis)
Note moyenne
8 /10
Cuisine
8
Service
8
Cadre
8
 • Date du repas : 16 juin 2015
We hebben hier 's middags op het terras in de achtertuin een kopje cappuccino met appelgebak gegeten. Leuke ambiance en een mooi terras waar je lekker in de zon kan zitten, we waren een beetje verbaast dat iedereen binnen zat en het terras bijna leeg was. Vriendelijke en snelle bediening. De cappuccino was prima en het warme appelgebak met ijs lekker, al was €20 voor 2x appelgebak met ijs en 2x cappuccino niet echt goedkoop.
Etensclubje .
Fin gourmet
(5 avis)
Note moyenne
7,8 /10
Cuisine
8
Service
7
Cadre
8
 • Date du repas : 19 févr. 2015
Wij komen regelmatig in Sluis en hebben in De Lindenhoeve onze lunch gebruikt, gezellig en net restaurant, smakelijke lunchgerechten en vriendelijke bediening.
Echter tot geen enkele verhouding is de prijs voor een half wijnglaasje verse jus d'orange € 5,35 !!
hannyblanto .
Gourmet
(2 avis)
Note moyenne
5,5 /10
Cuisine
4
Service
6
Cadre
8
 • Date du repas : 15 déc. 2013
De ambiance is erg sfeervol,er brandde een haard in t midden van de ruimte waar we na afloop een wijntje hebben gedronken. Daarvoor hadden een we een high tea met een gezelschap genuttigd. Die viel erg tegen. ik heb al vaak een high tea gedaan ,maar dit x vielen de hapjes wel erg tegen. De hapjes waren niet gevarieerd, er was erg weinig en de miniscones waren keihard,koud en kurkdroog . We zaten met 9 man aan een lange tafel en in t midden werd 1 étagère neergezet. Van de overige hapjes werd aan ieder uiteinde van de tafel 1 schaal neergezet. Een constant doorgeven van alles dus,niet handig. Om een volgend kopje thee moest steeds gevraagd worden,er stonden geen potten gekookt water op tafel. De soorten thee waren ook standaard. Normaal wordt er bij een high tea toch minstens een verscheidenheid aan theesoorten geboden . Tot slot vond ik de bediening traag. Om glazen water heb ik 4x moeten vragen. Al met al toch jammer want ik had mij er van tevoren meer bij voorgesteld toen ik bij de reservering las over de high tea.
wouter_cynthia .
Fin gourmet
(8 avis)
Note moyenne
6,8 /10
Cuisine
7
Service
5
Cadre
8
 • Date du repas : 7 sept. 2012
Wij gebruikten de lunch in dit restaurant. De inrichting van het restaurant was net en schoon. Het terras was verdeeld in een bistro en restaurant gedeelte met een eigen kaart. Wij namen plaats in het restaurant gedeelte. We namen het kreeftenmenu met vooraf oesters van het huis. De oesters waren prima, wel zouden wij graag tevoren hebben geweten dat deze specialiteit gegaard en gegratineerd was. De kreeft smaakte prima, maar werd geserveerd op een enorm bord risotto (?). Deze rijst was veel te gaar en miste alle byte. De versiering van het bord met peterselie en paprikapoeder was ouderwets. De kreeft was goed van smaak. Toe een variant van tiramisu. De versiering van het bord met custard was niet goed geslaagd en duidelijk al enige uren voor serveren aangebracht (de uitgedroogde donker gele custard kon enkel met een vork van het bord geschraapt worden). De smaak van de custard-tiramisu was laf. De bediening was naar ons gevoel heel erg traag, terwijl de drukte in het restaurant meeviel. Overigens waren zij wel vriendelijk.
TheFork utilise des cookies notamment pour optimiser votre expérience utilisateur, mesurer la performance des sites et faire du retargeting publicitaire. En naviguant sur le site, vous acceptez donc l’utilisation de ces cookies. Plus d’informations ou modifiez vos paramètres.