Prix moyen d'un repas composé d'une entrée, d'un plat principal et d'un dessert. Boissons non comprises. Le prix moyen est purement indicatif.
Troubadour
Trouver une table
Réservez gratuitement
🔥 Déjà 3 réservations aujourd'hui
Découvrez ce menu
Parcourez les plats de ce restaurant pour vous ouvrir l'appétit.
Chef
Verbesselt Karl
Entrée
Sint-jacobsvruchten normandische wijze
26 €
Klaargemaakt met cider, room, champignons en gegratineerd met gryere
Paté van ree
19 €
Met en een duo van confituren
Foie gras
32 €
Terrine van de beste foie gras met kramiek toast en confituren
Consomé van wild
13 €
Met wildsnippers, pijpajuin en tomaat
Scheermessen
21 €
Uit de noordzee gegaard met lookboter en verse kruiden
Herfst suggestie - hoofdgerechten
Stoofpot van everzwijn en hert
29 €
Met wintergroenten
Parelhoen
29 €
Gevulde parelhoen met wintergarnituur
Hazerug arlequin
42 €
Filet van hazerug met poivradesaus en wintergarnituur
Hert
39 €
Filet van hert met wintergarnituur
Roggevleugel
33 €
Uit de noordzee, klaargemaakt met kappers en beurre noisette
Ravioli boschampignons
26 €
Verse ravioli met boschampignons
Herfst suggestie - dessert
Fantasie van donkere Belgische chocolade
12 €
Dame Blanche met een saus van donkere Belgische chocolade
12 €
Tiramisu
11 €
Citroentaart
12 €
Voorgerechten
Carpaccio
19 €
Gemaakt van belgisch witblauw rundsvlees met raketsla en parmigiano
Gerookte zalm
22 €
Gerookte zalm met toast en garnituur
Scampi
23 €
Klaargemaakt met look, peterselie, lente-ui en brunoise van tomaat
Oesters
24 €
Zes creuses met een vinaigrette van rodewijn-azijn
Escargots
17 €
Franse klassieker, met look, peterselie en hoeveboter
Kaaskroket
18 €
Artisanale kaaskroket met garnituur
Garnaalkroket
22 €
Artisanale garnaalkroket met garnituur
Kikkerbillen
22 €
Klaargemaakt met lookboter en verse kruiden
Fruits de mer - hoofdgerechten
Spagehetti zeevruchten
31 €
Met scheermessen, vongole, zalm, mosselen, gamba en calamar
Kreeft
54 €
Hele kreeft belle vue
Mosselen troubadour
35 €
Zeeuwe mosselen met frietjes 1000gr
Mosselen natuur
32 €
Zeeuwe mosselen met frietjes 1000gr
Mosselen look
34 €
Zeeuwe mosselen met frietjes 1000gr
Mosselen witte wijn
34 €
Zeeuwe mosselen met frietjes 1000gr
A la plancha
Lams
32 €
Lams tournedos, kotelet en mergueze met een bearnaisesaus
Zalm
32 €
Filet van schotse zalm en verse bearnaise
Ribe eye
37 €
Argentijnse rib eye 350gr geserveerd met lookboter
Calamares en octopus
32 €
Duo van pijlinktvis en octopus gegrild met mediterrane kruiden
Kreeft
54 €
Hele kreeft belle vue
Gamba’s
37 €
Gemarineerde reuze gamba’s met een fris slaatje
Vegetarisch
Lasagne
23 €
Lasagne met mediterrane groenten, tomaten en italiaanse kaas
Vegetarische ravioli
26 €
Verse ravioli met boschampignonsasus
Videe
24 €
Gemaakt met tofu, champignons en een romige saus
Hoofdgerechten
Tournedos
30 €
Botermals stukje rundsvlees. Geserveerd met bearnaise, champignon- of pepersaus
Kabeljauw op normandische wijze
32 €
Klaargemaakt met cider, room, champignons en grijze garnalen
Cordon blue
28 €
Huisgemaakte cordon blue met champignonroomsaus
Dorade royale
31 €
Goudbrasem in zijn geheel gegaard met tuinkruiden
Filet pur van paard
39 €
Het beste stuk van het paard geserveerd met bearnaise, champignon- of pepersaus
Paling in’t groen
33 €
Klassieker klaargemaakt met verse tuinkruiden
Kalfsniertjes
27 €
Klaargemaakt met mosterd van de ster uit lubbeek
Steak tartaar
28 €
Klaargemaakt door onze chef van belgisch witblauw runderen
Konijn met pruimen
27 €
Klassieker klaargemaakt met konijnenbillen, pruimen en veel tijd!
Vol-au-vent
25 €
Ons recept gaat al mee sinds de opening van de troubadour en wordt gemaakt met vlees van biokippen uit west-vlaanderen
Ossetong in madeirasaus
26 €
Feestklassieker uit grootmoederskeuken! Boterzachte kalfstong met saus op basis van droge witte wijn van het portugese eiland madeira
Ballekes in tomatensaus
23 €
Wie kent dit niet? Ballekes gemaakt van runds- en varkensgehakt met een zachte tomatensaus
Dessert
Fantasie van donkere belgische chocolade
12 €
Voor de chocolade verslaafden!
Dame blanche met een saus van donkere belgische chocolade
12 €
Gemaakt met vanilleijs en geserveerd met huisgemaakte chocoladesaus
Tiramisu
11 €
Sorbet citroen en framboos
11 €
De maaltijd verfrissend afsluiten.
Citroentaart
12 €
Crème brûlée
10 €
Met een krokante suikerlaag, een favoriet van axelle!
Witte wijn
Orélie blanc I.G.P. – coteaux de l’ardèche
7 €
Een delicate blend van sauvignon en chardonnay. Deze verfrissende wijn brengt een pallet van witte bloemen, citrus en een mooi evenwichtig tussen frisheid en fruitigheid. De neus brengt aroma’s van perzik, madeliefjes, limoen en een zweempje ananas.
Château los boldos – sauvignon blanc/chili
7,8 €
Deze frisse en fruitige chileense sauvignon blanc brengt de de zuid-amerikaanse zon in uw glas. De tropische toetsen van exotisch fruit, aangevuld met frisse zuurtjes zorgen voor een verleidelijk pallet.
Pierre morin – sancerre blanc A.O.P
12 €
Prachtigge sancerre, aroma’s van exotisch fruit, citroen en gember met een vleugje vanille. Een mooi evenwict met een lange afdronk.
Diemersdal estate “chardonnay reserve”
44 €
Deze modieuze stijl chardonnay, geconcentreerde kruidige accenten in combinatie met vers fruit.
Domaine hamelin – bourgogne/chablis
59 €
Château grand abord – wit- vignobles dugoua
41 €
Bodegas piedra negra - tierra de luna chardonnay – françois lurton
39 €
Er zijn twee grote redenen waarom u deze wijn zeker eens moet geproefd hebben. Reden één zijn unieke ligging onder extreme klimatologische omstandigheden aan de voet van de andes. Reden twee françois lurton een visionair en zeer getalenteerd wijnmaker
Chartron et trébuchet - rully premier cru “les grésigny”- chardonnay
74 €
Deze karaktervolle chardonnay brengt een romige textuur en lange afdronk. Een top wijn om van te genieten bij een lekkere vis of een stuk kip.
Ch. carbonnieux pessac frankrijk - bordeaux
79 €
De witte carbonnieux is een echte wijnlegende, hij charmeert met zijn frisheid, zuiverheid en aromatische intensiteit die zowel fruitig als bloemig is. een topper die het bijzonder goed doet op vrijwel elke gastronomische tafel.
Rosé wijn
Philippe de charmille “syrah rosé” frankrijk - d’oc
7 €
Deze fruitige doch volle rosé is de uitstekende keuze bij grillades, salades of als aperitief of terraswijntje. Het delicate pallet brengt impressies van cassis, pompelmoes en rozenblaadjes.
Sans prétention “luberon A.O.P.”
41 €
Sans prétention is een prachtige luberon, elegant en verfijnd. Een prachtige look en een schitterende smaak. Deze wijn heeft het allemaal. Schitterend als terraswijn, aperitief, bij salades of aziatische gerechten.
Rode wijn
Château mayne gazin
7 €
Rijke aroma’s van zwart fruit, specerijen en een vleugje cacao. In de mond opnieuw het rijp fruitig karakter, omhuld door een zachte textuur en eindigend met een zachte en levendige afdronk. Een zeer soepele en evenwichtige wijn . past goed bij voorgerechten, wit en rood vlees en jonge kazen.
Santa celina malbec – francois lurton
7,8 €
Deze malbec toont stoere, scherpe tannines en geroosterde smaken van zwarte pruimen. Een robuuste smaak, perfect bij geroosterd vlees.
Pecci celestino rosso di montalcino D.O.C. italië - toscane
12 €
Bodegas pujanza finca valdepoleo - rioja D.O.C.
59 €
Domaine de la feuillarde – bourgogne/pinot noir A.O.P.
46 €
Ronde wijn met zijdezachte taninne en een mooie verfijnde smaak, heel harmonieus met lekkere, krokante toetsen van rijpe kersen. Geur: impressies van rijp rood fruit, alsook een nadrukkelijke toets van zwarte kersen.
Côtes du rhône « montjau » - vignerons ardéchois
41 €
De wijngaard montjau bestaat uit een bijzondere bodem van de zo bekende witte keien. Hij is gelegen op de hoogtes van bourg-saint-andéol. Het pallet brengt ons accenten van zwart fruit en fondant chocolade verweven met zachte taninne. Dit is een voorbode voor een soepele maar karaktervolle finale.
La réserve d’angludet frankrijk - margaux A.O.P
64 €
Pradorey “ adaro “
58 €
Deze “cuvée” is een ode aan de stichter van pradorey, de heer javier cremades de adaro. Een fantistische wijn, met een ongelofelijke structuur, rijke accenten van fruit, ceder, een vleugje tabak en vanille. Het pallet is verbluffend alsook de afdronk die lang en verfijnd blijft nazinderen.
Château lafon rochet – 4ème grand cru classé 2016
109 €
Château la grave
50 €
Het jaartal 2015 was een klassiek jaartal op château la grave. Deze wijn bezit een mooie hoeveelheid fruit en rijpe en verfijnde taninne. In de mond staat vooral een mooie frisheid voorop die getuigd van veel finesse. Een zeer aristocratische médoc voor een vriendenprijs!
Questions fréquentes
Le chef du restaurant Troubadour est Verbesselt Karl.
En moyenne, le montant de l'addition au restaurant Troubadour est de 39 €. Le prix moyen est calculé pour un repas entrée/plat ou plat/dessert, boissons non comprises. Les prix ont été fournis par le restaurant.
Oui, le restaurant Troubadour a été identifié comme ayant des plats végétariens au menu.
Tout à fait, le restaurant Troubadour a été identifié comme ayant des plats sans gluten au menu.
Êtes-vous un restaurateur ?
Inscrivez votre restaurant
Donnez-nous plus de détails, et nous vous contacterons le plus rapidement possible.
Déjà client
Connectez-vous à LaFourchette Manager et contactez-nous avec le Chat.